Facebook Pixel Τι έγινε με την ΑΜΚ στον Παναθηναϊκό - Επίσημα Ρέστης, πότε «μπαίνει» ο Γιαννακόπουλος
| 2018-07-11 15:55:00

Τι έγινε με την ΑΜΚ - Επίσημα Ρέστης, πότε «μπαίνει» ο Δημήτρης - Δεν έχει δει χειρότερα ο Δώνης

του Κώστα Γκόντζου
Τι έγινε με την ΑΜΚ - Επίσημα Ρέστης, πότε «μπαίνει» ο Δημήτρης - Δεν έχει δει χειρότερα ο Δώνης

Πανηγυρική επιβεβαίωση για τον... εκπρόσωπο Παϊρόζ. 

Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε ούτε καν το κλασσικό «Παναθηναϊκός ώρα… μηδέν» για όσα γίνονται στον ιστορικό σύλλογο.

Κι αυτό γιατί ακόμα κι αυτό το «μηδέν» έχει ξεπεραστεί προ πολλού.

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή είναι κυριολεκτικά κάτι σαν σύλλογος και δυστυχώς το χειρότερο κάτι σαν ομάδα.

Δεν υπάρχει τίποτα σ’ αυτόν που να σου δίνει την ευκαιρία να πεις ότι κάτι γίνεται κανονικά.

Με κάτι σαν διοίκηση, με κάτι σαν… αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για την οποία κανείς ουσιαστικά δεν ξέρει γιατί έγινε τελικά αφού τίποτα διαφορετικό δεν σηματοδότησε και φυσικά με κάτι που προσπαθεί να λειτουργεί σαν ομάδα.

Το μόνο διαφορετικό είναι ότι πια και με τη βούλα, ο Παϊρότζ ουσιαστικά είναι εκπρόσωπος και όχι επενδυτής, καθώς η ύπαρξη του Βίκτωρα Ρέστη και κάποιων άλλων έχει πλέον επιβεβαιωθεί κα τυπικά.

Βέβαια αυτό είναι διαφορετικό, μόνο σε σχέση με όσα υποστήριζαν κάποιοι τόσο καιρό. Καθώς εδώ και κάτι μήνες εδώ σ’ αυτό το μπλογκ και σ’ αυτό το σάιτ μάθατε την πραγματική «σύνθεση» της περιβόητης PANASIA με δύο απανωτά κομμάτια το πρώτο από τα οποία ήταν με τίτλο «ΟΑΚΑ και στο βάθος… Ρέστης».

Όχι πως αλλάζει δραματικά την πραγματικότητα βέβαια αυτή η… αποκάλυψη.

Ο Παναθηναϊκός βαδίζει σταθερά σε ένα εντελώς θολό τοπίο με τις εξελίξεις μάλιστα να μετατίθενται οριστικά για τον… Αύγουστο κα μάλιστα σύμφωνα με κάποιες αναφορές για τα τέλη Αυγούστου.

Τώρα τι σόϊ σύλλογος είναι αυτός, το σόϊ ομάδα και τι σόϊ καλοκαιρινή προετοιμασία, ο Θεός και η ψυχή τους.

Πολύ περισσότερο που η μοναδική θετική προοπτική και συγκεκριμένα αυτή του Athens alive και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ανακοίνωσε επισήμως ότι αν δεν τελειώσει οριστικά και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το σήριαλ της μεταβίβασης των μετοχών από τον Αλαφούζο στον Παϊρότζ, ή έστω σε όποιους εκπροσωπεί, δεν πρόκειται να κάνει την παραμικρή κίνηση για τον Παναθηναϊκό.

Αυτή είναι η πραγματικότητα και κυρίως αυτή θα παραμείνει για κάμποσο καιρό ακόμα, με τους πιο απαισιόδοξους να το τοποθετούν σε ενάμιση μήνα και βάλε τα όποιες εξελίξεις.

Βέβαια για να μη χαλάμε και τις αγαπημένες μας συνήθειες, μερικά πράγματα μένουν σταθερά και αναλλοίωτα στον Παναθηναϊκό και ειδικά στην ομάδα.

Έτσι σαν να ήθελε να μας θυμίσει τι έγινε την προηγούμενη χρονιά και σε τι βαθμό αδούλευτη ή για την ακρίβεια αντιποδοσφαιρικά… δουλεμένη ήταν η ομάδα, το σύνδρομο των μυϊκών τραυματισμών έκανε με το «καλημέρα» της προετοιμασίας την εμφάνισή του.

Ο Τζανδάρης εμφανίστηκε με μυϊκό τραυματισμό στην πρώτη μέρα της προετοιμασίας, ενώ με το που ξεκίνησαν λίγα σπριντ ο Κουρμπέλης βγήκε νοκ-άουτ με τον φόβο ότι μπορεί να χάσει ολόκληρη την προετοιμασία να είναι πολύ σοβαρός.

Τώρα, τι μπορεί να κάνει μέσα σ’ αυτές τις συνθήκες ο Γιώργος Δώνης, πραγματικά ο Θεός κι η ψυχή του και αυτού.

Βέβαια ήξερε που ήρθε και τι θα συναντούσε, αλλά ακόμα κι έτσι, νομίζω πως τα χειρότερα δεν τα έχει δει ακόμα μπροστά του.

Με λίγα λόγια… υπομονή και κουράγιο. Για όλους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags