Facebook Pixel Νέο όνομα-βόμβα μετά τον Νάναλι - Τρελαμένοι οι Αγγελόπουλοι, απάντηση-φωτιά σε... Παπαπέτρου!
| 2018-07-13 15:14:00

Νέο όνομα-βόμβα μετά τον Νάναλι - Τρελαμένοι οι Αγγελόπουλοι, απάντηση-φωτιά σε... Παπαπέτρου!

του Pick n' Scroll
Νέο όνομα-βόμβα μετά τον Νάναλι - Τρελαμένοι οι Αγγελόπουλοι, απάντηση-φωτιά σε... Παπαπέτρου!

NBAer με μεγάλο κασέ στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Λέτε;

Ο Ολυμπιακός ψάχνει από την αρχή και πάλι για πλέι-μέικερ, μιας και μπήκε στο περιθώριο η περίπτωση του Πιέρια Χένρι.

Ο ατζέντης του Αμερικάνου γκαρντ άλλαζε συνεχώς τα δεδομένα με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να αποσυρθούν και να στρέψουν το ενδιαφέρον τους σε άλλες περιπτώσεις.

Την ίδια ώρα ψάχνουν και για τον παίκτη που θα πλαισιώσει στη θέση «3» τον Κώστα Παπανικολάου, μετά την αποχώρηση για τον Παναθηναϊκό του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο Τζέιμς Νάναλι είναι ο μεγάλος στόχος, αλλά παράλληλα είναι πολύ ακριβός. Και παράλληλα ο Ντέιβιντ Μπλατ ψάχνει περισσότερο για έναν παίκτη που να μπορεί να παίξει και στο «4». Κάτι που ο Αμερικανός δεν μπορεί να εξυπηρετήσει στο μέγιστο βαθμό. 

Πριν από λίγο γράφτηκε ότι η Μακάμπι και η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρονται για τον Λουκ Μπάμπιτ, έναν τρομερό σουτέρ που είναι να φύγει από το ΝΒΑ. O 29χρονος έπαιξε πέρυσι σε Χοκς και Χιτ, αλλά φαίνεται ότι ο κύκλος του στις ΗΠΑ έκλεισε και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη. Παλιότερα είχε παίξει στη Νίζνι.

Για την περίπτωση του Aμερικανού άσου, λοιπόν, έχει ρωτήσει και ο Ολυμπιακός. Εχει ρωτήσει για να μάθει τις προθέσεις του. Και τίποτα παραπάνω. Γιατί κι αυτός είναι πολύ ακριβός. Αλλά το βασικό είναι ότι ταιριάζει ακριβώς σε αυτό που θέλει ο Ντέιβιντ Μπλατ: είναι και «3» και «4» και σουτάρει πολύ καλά.

Όπως και να έχει, ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής θέλει το ρόστερ να έχει κλείσει μέχρι το τέλος του μήνα. Και πιστεύει ότι θα τα καταφέρει. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags