Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ρουκέτες» για ΠΑΟΚ - «Μην περιμένετε πολλά, δεν βρίσκει παίκτες» - «Μπουνιές» Ουάρντα-Ενρίκε
| 2018-07-15 14:15:00

«Ρουκέτες» για ΠΑΟΚ - «Μην περιμένετε πολλά, δεν βρίσκει παίκτες» - «Μπουνιές» Ουάρντα-Ενρίκε

του Κωστή Ραπτόπουλου
«Ρουκέτες» για ΠΑΟΚ - «Μην περιμένετε πολλά, δεν βρίσκει παίκτες» - «Μπουνιές» Ουάρντα-Ενρίκε

Φοβερό σχόλιο από τη Θεσσαλονίκη για τον Δικέφαλο.

Διάβασα τη συνέντευξη του Πέλκα που έλεγε ότι έχει λατρεία για Μέσι και Αζάρ. Λοιπόν ο Πέλκας νομίζει ότι είναι χαφ, αλλά είναι δεύτερο φορ. Δεν ξέρει ποιες είναι ικανότητές του. Εγώ το φωνάζω καιρό, ότι πρέπει να παίζει σαν τον Αζάρ, δηλαδη να βγαίνει από πίσω σαν κρυφός επιθετικός.

Στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ ακούμε και διαβάζουμε τα ίδια επικοινωνιακά κόλπα. Όταν ρωτούνται οι υπεύθυνοι για το αν η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση απαντούν, ότι η καλύτερη μεταγραφή είναι ότι διατηρήθηκε ο κορμός.

Αυτό για μένα σημαίνει ότι δεν μπορει να βρει παίκτες ο ΠΑΟΚ. Είναι σαν να μας λέει, «μην περιμένετε και πολλά».

Στην προετοιμασία γίνεται μάχη ανάμεσα σε Ουάρντα και Ενρίκε για το ποιος θα παραμείνει. Ο Αιγύπτιος είναι πιο ψηλά σε εκτίμηση. Δεν το δημοσιοποιεί βέβαια ο Λουτσέσκου. Το ξέρουμε από off the record συνομιλίες του Ρουμάνου. Ο Ουάρντα κάνει περισσότερες δουλειές μέσα στο γήπεδο. Σκοράρει περισσότερο από τον Ενρίκε και είναι πιο πειθαρχημένος.

Ωστόσο από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόταση με τα χρήματα που ζητά ο ΠΑΟΚ όσο περνούν οι ημέρες θα υπάρξει θέμα.

Όπως θέμα υπάρχει με την υπόθεση του αριστερού μπακ. Στο κάδρο έχει μπει το όνομα του Ομπράντοβιτς. Ο Λουτσέσκου όμως είπε στους δημοσιογράφους στην προετοιμασία, ότι ο Βιεϊρίνια είναι το αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος θέλει ενίσχυση μεν επιθυμεί παράλληλα τη διατήρηση του ίδιου κορμού, δε. Οπότε μέχρι να παίξει η ομάδα με τη Βασιλεία, δεν βλέπω αλλαγές σε πρόσωπα. Τουλάχιστον σε νευραλγικές θέσεις...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags