Facebook Pixel Sportdog.gr | Να το επόμενο «μπαμ» Γιαννακόπουλου - Έτσι κράτησε Παππά, ποιον παικταρά «έκοψε» για χάρη του!
| 2018-07-18 17:05:00

Να το επόμενο «μπαμ» Γιαννακόπουλου - Έτσι κράτησε Παππά, ποιον παικταρά «έκοψε» για χάρη του!

του Pick n' Scroll
Να το επόμενο «μπαμ» Γιαννακόπουλου - Έτσι κράτησε Παππά, ποιον παικταρά «έκοψε» για χάρη του!

Πώς άλλαξε το πλάνο και οι ανακοινώσεις που έρχονται.

Άργησε λίγο περισσότερο, αλλά είναι πραγματικότητα. Είναι και επίσημο πλέον ότι ο Νίκος Παππάς θα συνεχίσει για τα επόμενα δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Είναι ένα θέμα, που είχε μπόλικη περιπέτεια, καθώς τις δύο πρώτες προτάσεις του «τριφυλλιού» ο διεθνής γκαρντ τις είχε απορρίψει. Και μάλιστα τότε είχε διαρρεύσει δυσαρέσκεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. 

Και όχι μόνο αυτό, αφού είχε βγει στον αέρα ότι αν δεν βρεθεί άκρη με τον Παππά, ο Παναθηναϊκός θα πάρει τον Πέτερι Κόπονεν. Αν ήταν άλλος παίκτης, ο Γιαννακόπουλος δεν θα είχε ασχοληθεί ξανά. Υπερσυμπαθεί, όμως, τον Παππά, τον θεωρεί παιδί του, είναι ούτως ή άλλως καλός παίκτης και βέβαια είναι μία προσωπικότητα, που την λατρεύει η «πράσινη» εξέδρα. 

Ετσι, κύλησε ο χρόνος, ο Παππάς έκανε πίσω και όλα έγιναν έτσι, όπως έπρεπε να γίνουν. Μάλιστα ο διεθνής γκαρντ θα έχει φέτος μεγαλύτερο φορτίο να κουβαλήσει, αφού θα είναι το βασικό «2άρι» της ομάδας.

Ο Μάρκους Ντένμον θα κάνει το συνηθισμένο βοηθητικό του ρόλο, ενώ ο Κιθ Λάνγκφορντ μπορεί να συνδυαστεί και σε κοντά σχήματα μαζί με τον Παππά. Θα παίζει κι αυτός αρκετά, αλλά τα κλειδιά θα δοθούν στον Ελληνα παίκτη. Και αυτό, γιατί εκτός των άλλων είναι ένας παίκτης, που πρέπει να τον πιστεύεις πολύ και συνέχεια, προκειμένου να αποδώσει αυτά, που μπορεί να αποδώσει. 

Ο Παναθηναϊκός θα ανακοινώσει μέσα στις ημέρες και τον Γιώργο Παπαγιάννη και από κει και πέρα θα πάρει και το «4άρι», κλείνοντας έτσι το ρόστερ. Ο Οκάρο Ουάιτ είναι η μεγάλη επιθυμία των «πρασίνων», αλλά όλα δείχνουν ότι θα πάει σε μία πιο φθηνή οικονομικά λύση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags