Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτόν τον παικταρά κυνηγάει ο ΠΑΟ – Σκέψεις για κίνηση έκπληξη – Παίκτης με σουτ που… σκοτώνει!
| 2018-07-20 17:05:00

Αυτόν τον παικταρά κυνηγάει ο ΠΑΟ – Σκέψεις για κίνηση έκπληξη – Παίκτης με σουτ που… σκοτώνει!

του Pick n' Scroll
Αυτόν τον παικταρά κυνηγάει ο ΠΑΟ – Σκέψεις για κίνηση έκπληξη – Παίκτης με σουτ που… σκοτώνει!

Ρίχνει χρήμα ο Γιαννακόπουλος και κάνει το χατίρι του Πασκουάλ.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία ανάσα από το να κλείσει το βασικό του ρόστερ. Μία ακόμη κίνηση απομένει, αυτή, που αφορά στο «4άρι», που θα πλαισιώσει τον Ντίνο Μήτογλου, τον Τζέιμς Γκιστ, που θα «κατεβαίνει» από το «5», καθώς και τους Αντετοκούνμπο, Παπαπέτρου, που θα ανεβαίνουν από το «3».

Στο ταμείο του «τριφυλλιού» δεν έχουν απομείνει πολλά λεφτά για αυτή τη μεταγραφή, μετά μάλιστα την εκτός προγράμματος κίνηση του Γιώργου Παπαγιάννη. Ο διεθνής σέντερ εννοείται ότι δεν ήρθε να παίξει...τζάμπα. Θα πάρει μάλιστα ένα σεβαστό ποσό.

Πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να πάρει για το «4» έναν όχι ακριβό παίκτη, για αυτό το λόγο ο Πασκουάλ και οι συνεργάτες του αλωνίζουν την αγορά, προκειμένου να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση. Την υπέρβαση ή μάλλον μία υπέρβαση θα προσπαθήσει να κάνει ο Παναθηναϊκός, αν μείνει ελεύθερος από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς ο Οκάρο Ουάιτ. Είναι κάτι, που θα γίνει γνωστό στις 5 Αυγούστου.

Κρατείστε, πάντως, στο μυαλό σας ότι υπάρχει ένα μακρινό ενδεχόμενο να πάνε οι πρωταθλητές Ελλάδας σε ρούκι παίκτη. Σε πάουερ-φόργουορντ, που μόλις βγήκε από το κολλέγιο. Ο συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, παρακολούθησε από κοντά το σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας και έχει στο μπλοκάκι του αρκετά ενδιαφέροντα ονόματα. 

Το σίγουρο είναι ότι ο παίκτης, που θα αποκτηθεί, θα έχει καλό σουτ, κάτι, που χρειάζεται πολύ ο Παναθηναϊκός, ειδικά έτσι, όπως έχει φτιαχτεί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θα γίνει χαμός - Έρχονται με Παϊρόζ και σαρώνουν, «τρέμει» ο Νταμπίζας - Έτσι θα γίνει το μπαμ

Μεγάλη έκπληξη - «Δίχτυα» Βαζέχα σε Παναθηναϊκό – Αυτόν θέλει να πάρει στη νέα του ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags