Facebook Pixel Sportdog.gr | Ίσως o νέος «Γκαλέτι», δεν θα ερχόταν ποτέ στον Ολυμπιακό αν… - Σκάει πώληση με πάνω από 5 μύρια!
| 2018-07-22 13:50:00

Ίσως o νέος «Γκαλέτι», δεν θα ερχόταν ποτέ στον Ολυμπιακό αν… - Σκάει πώληση με πάνω από 5 μύρια!

Sportdog Team
Ίσως o νέος «Γκαλέτι», δεν θα ερχόταν ποτέ στον Ολυμπιακό αν… - Σκάει πώληση με πάνω από 5 μύρια!

Ο Δημ. Καρμοίρης απαντάει στις ερωτήσεις των αναγνωστών.

Το Sportdog.gr άνοιξε διάλογο με τους αναγνώστες του και περιμένει τις ερωτήσεις σας για όλα τα θέματα που απασχολούν τις αγαπημένες σας ομάδες, αλλά και την ποδοσφαιρική επικαιρότητα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

- Φίλε Δημοσθένη καλημέρα. Ποια η γνώμη σου για τον Ποντένσε; Θα θυμηθούμε... Γκαλέτι, έναν εξτρέμ με αρετές; Τάκης

- Αγαπητέ Τάκη, Όσο μπόι του λείπει του Ποντένσε, τόσα... καντάρια μπάλα γνωρίζει. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αν δεν ευδοκιμούσαν οι συνθήκες σε τέτοιο βαθμό που να ευνοηθεί ο Ολυμπιακός στη φάση της διεκδίκησης του, πολύ δύσκολα θα ερχόταν ποτέ στην Ελλάδα.

Κάτι το πρωτοφανές κλίμα στην Σπόρτινγκ, κάτι οι θαυμάσιες σχέσεις της διοίκησης των ερυθρολεύκων με τον Μέντες και τα κορυφαία γραφεία ατζέντηδων στον κόσμο, άνοιξαν το δρόμο του Ποντένσε για το ελληνικό πρωτάθλημα. Συγκυρία ήταν που ήρθε αυτός ο παίκτης εδώ.

Τώρα, το αν θα "αναβιώσει" χρυσές εποχές Γκαλέτι, δεν μπορεί να το πει κανείς με βεβαιότητα εκ των προτέρων, αφού πρώτο, μια μεταγραφή όσο σπουδαία και αν είναι, πάντοτε περιέχει το ρίσκο της προσαρμογής και του δεσίματος με το νέο περιβάλλον και δεύτερο, ο Γκαλέτι ήταν τεράστιος ποδοσφαιριστής...
 
- Σου γυάλισε κανένας από Μουντιάλ για τον Θρύλο μας; Πέτρος

- Αγαπητέ Πέτρο,
Και να μου "γυάλισε", το θέμα είναι για ποια θέση μιλάμε και κυρίως το ύψος του κασέ ενός διεθνή "Μουντιαλικού" ποδοσφαιριστή, όπως και την  πρόθεση-διάθεση του ιδίου, ύστερα από τα γήπεδα της Ρωσίας να έρθει να παίζει στη Ριζούπολη, τη Λιβαδειά, τους Ζωσιμάδες και το "Γεντί Κουλέ"!..

 
- Μου κάνει καλός ρε Δημοσθένη ο Γκερέρο. Τι λες εσυ; Και με τον Ανσαριφάρντ τι θα γίνει; Ξέρεις; Λευτέρης
 
- Αγαπητέ Λευτέρη, Ένας επιθετικός ο οποίος σκοράρει αδιάλειπτα, σε κάθε φιλικό, δεν μπορεί να έχει μόνο ρέντα και τα βάζει. Λογικά πρόκειται για έναν αξιόλογο φορ (ασχέτως αν δεν είναι κλασικό, υπό την έννοια του "κουτιού"). Απομένει να δούμε το "πάντρεμα" του με τους υπόλοιπους και τη διαχρονικότητα του στο σκοράρισμα. Είναι πάντως μέσα στις φάσεις σε κάθε παιχνίδι.

Για τον Καρίμ, ο πρώτος και καλύτερος που καιγόταν, αρκετό καιρό πριν από το Μουντιάλ, για να τον κάνει μεταγραφή, είναι ο μάνατζερ του. Ο Ολυμπιακός δεν τον έβγαλε ποτέ στο σφυρί, αλλά πολύ ευχαρίστως συμφωνεί με τον εκπρόσωπο του, εφόσον πάρει τα χρήματα που θέλει. Και που είναι σίγουρα πάνω από 5 εκατομμύρια.

Οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν σίγουρα και άλλο φορ ούτως ή άλλως, αφού θα δοθεί σίγουρα, έστω δανεικός, ο Τζούρτζεβιτς.   

Το Sportdog.gr περιμένει τις ερωτήσεις σας στο [email protected] αλλά και στο προφίλ του στο facebook (https://www.facebook.com/sportdog/). 
Mέσα από αυτή τη διαδραστική στήλη που εγκαινιάζει το κορυφαίο παρασκηνιακό site, θα έχετε καθημερινά τις απαντήσεις που ψάχνετε, άφιλτρα, ελεύθερα και ανεξάρτητα.

Ρωτώντας - στο [email protected] (και στο https://www.facebook.com/s portdog/) πας στην είδηση!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags