Facebook Pixel Sportdog.gr | Λουτσέσκου, αυτόν μην τον βάλεις βασικό - Απαράδεκτοι οι Αρειανοί αν πάρουν τα λεφτά του Ιβάν
| 2018-07-24 10:00:00

Λουτσέσκου, αυτόν μην τον βάλεις βασικό - Απαράδεκτοι οι Αρειανοί αν πάρουν τα λεφτά του Ιβάν

του Κωστή Ραπτόπουλου
Λουτσέσκου, αυτόν μην τον βάλεις βασικό - Απαράδεκτοι οι Αρειανοί αν πάρουν τα λεφτά του Ιβάν

Φοβερές ατάκες από Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ και Άρη.

Ξεκινώ σκληρά και προβοκατορικα. Οι Αρειανοί αν πάρουν τα λεφτά του Σαββίδη θα είναι ρόμπες. Έτσι και πάρουν 2,5 εκατ.Ευρώ από το Epsilon είναι... ρόμπες. Για το τηλεοπτικό συμβόλαιο λεω.

Σωστά το οργανωμένο κίνημα του Άρη δεν θέλει αυτήν τη συναλλαγή και μάλιστα άκουσα ότι πλέον είναι και κοντά σε συμφωνία με τη Nova. 

Αν είναι μάγκες όμως οι σουπεράδες θα πρέπει να πάρουν 7-8 χιλιάδες διαρκείας μόνο ο σύνδεσμός τους και άλλα 5 χιλιάρικα οι υπόλοιποι. Να πούνε στον Καρυπίδη «πάρε 1 εκατ.Ευρώ και πες του Σαββίδη, ευχαριστούμε πολύ, θα πάρουμε από τη Nova». Αλλιώς είναι ρόμπες και το ξαναγράφω...

Όπως ρόμπες είναι ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων και ο Ερασιτέχνης του Άρη που δεν έβγαλαν καμία ανακοίνωση.

Φανταστείτε λοιπόν να πάρει το Epsilon tv τον Άρη, να τους δώσει 2,5 Εκατ.Ευρώ και στο ημίχρονο, στο Χαριλάου να είναι το σκορ 0-2 υπέρ του ΠΑΟΚ με δύο αμφισβητούμενα γκολ. Χωρίς... VAR.

Δεν μπορείς να πάρεις χρήματα από εταιρεία ανταγωνιστική. Εκτός αν ο Άρης δεν είναι ανταγωνιστικός προς τον ΠΑΟΚ. Έχει παίξει με Σουφλί, Ακροπόταμο, Αναγέννηση Επανωμής και τον θεωρούν οι φίλαθλοί του μικρό. Εγώ έκανε ένα πρόχειρο γκάλοπ. Οι Αρειανοί είπαν, “ας τα πάρει τα λεφτά”. Αυτό τι σημαίνει; Ότι στα μάτια τους η ομάδα τους έχει μικρύνει.

Διότι αν λένε οι απλοί φίλαθλοι, οι 25άρηδες, 30, 40, 50 ετών, «δεν πειράζει, ας τα πάρει, είναι εμπορική συναλλαγή», τότε σημαίνει ότι ο Άρης είναι μικρό σωματείο και έχει ανάγκη τα χρήματα του Σαββίδη.

Στα αγωνιστικά τώρα. Αυτός ο Ζάμπα αν του κάνεις εγκεφαλογράφημα δεν θα βρεις δράμι μυαλό πάνω. Έχει άγνοια σε θέματα τακτικής, πως θα στρίψει, πως θα πάει πάνω στη μπάλα. Πρέπει να του μάθεις τακτικώς την Α-Β στο ποδόσφαιρο.

Ο δε Χατσερίδης δεν προσαρμόστηκε πιθανολογώ λόγω κλίματος. Δεν μπορεί να παίξει με Κρέσπο αριστερό στόπερ κόντρα στη Βασιλεία, με Λημνιό έξω δεξιά και Κάνιας. Χαλάει λίγο το σύνολο. Θα θέλαμε κάτι καλύτερο.

Έχει τόσους πλαϊνούς ο ΠΑΟΚ. Έχει Ουάρντα, Λάμπρου. Για ποιον λόγο να μη δω αυτούς τους δύο; Ο ΠΑΟΚ αν είχε βρει στο 6- 8 ένα καλυτερο παίκτη και έναν καλό στόπερ, πιστεύω θα ήταν μεγαλύτερο φαβορί στην αναμέτρηση με τη Βασιλεία.

Το καλό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι διατηρήθηκε ο κορμός κάτι που είναι σημαντικό. Γιατί είναι όμως στην προκειμένη περίπτωση σημαντικό; Γιατί άλλαξε πολλούς παίκτες η ελβετική ομάδα,ενώ ο ΠΑΟΚ όχι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags