Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα υποφέρουν ομάδες από αυτόν τον ΠΑΟΚ – Έτσι θα πάρει την πρόκριση ο Λουτσέσκου, παικταράς ο μικρός
| 2018-07-24 23:32:00

Θα υποφέρουν ομάδες από αυτόν τον ΠΑΟΚ – Έτσι θα πάρει την πρόκριση ο Λουτσέσκου, παικταράς ο μικρός

Sportdog Team
Θα υποφέρουν ομάδες από αυτόν τον ΠΑΟΚ – Έτσι θα πάρει την πρόκριση ο Λουτσέσκου, παικταράς ο μικρός

Αν ο Τζαμπά κοστίζει δύο εκατομμύρια, αυτός πόσο;

 

Πρώτα απ’ όλα και πάνω απ’ όλα τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων από την πρόσφατη τραγωδία με τις φωτιές στη Ανατολική Αττική. Δεν ξεχνάμε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.
 

Όσο για το σημερινό το ματς, απλά είναι τα πράγματα: Δίκαιη και καθαρή η νίκη του ΠΑΟΚ, αλλά δεν ξέρω αν θα αποδειχθεί και αρκετή. Διότι η Βασιλεία δεν είναι αστεία ομάδα και δεν έκανε τυχαία καλές πορείες τόσα χρόνια στο Τσάμπιονς Ληγκ. Αποδυναμωμένη, δεν λέω, αλλά όπως έδειξε και σήμερα, λίγο χώρο να της αφήσεις και θα στην κάνει τη ζημιά…

 

Πάμε όμως και μερικές παρατηρήσεις για τη συνάντηση. Πρώτη παρατήρηση: Θα υποφέρουν οι μικρομεσαίες ομάδες της Σουπερλίγκας με το πρέσιγκ  του φετινού ΠΑΟΚ. Ούτε τη σέντρα δεν θα περνάνε. Και το πούλμαν δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα τους φαίνεται πολύ χρήσιμο.

Διότι (δεύτερη παρατήρηση) φέτος οι παίκτες του Δικέφαλου του Βορρά επιτέλους δεν φοβούνται να σουτάρουν. Αντιθέτως πυροβολάνε απ' όπου βρεθούν και κάπως έτσι προέκυψε και το γκολ του Κάνιας.

Με αυτό τον τρόπο αντισταθμίστηκε (τρίτη παρατήρηση) η μανία των ασπρόμαυρων πλάγιων να ψάχνουν διαρκώς το κεφάλι του Πρίγιοβιτς. Πράγμα που καθιστούσε πολύ εύκολο το έργο των Ελβετών αμυντικών.

Μια, δύο, τρεις, πέντε, δέκα, δεν είχε τέλος αυτό το έργο. Και μιλάμε για τον Πρίγιοβιτς τώρα, όχι για τον Λουκάκου ή τον Μάντζουκιτς. Μόλις όμως ο Λημνιός σημάδεψε το πόδι του, το σοβάτισε ο Σέρβος!

Και μιας και αναφερόμαστε στον Λημνιό, άμα κάνει δύο μύρια στην αγορά αυτή η τρελοκαμπέρω ο Ζαμπά, πόσα πρέπει να κάνει το δικό μας το παλικαρακι; Που ήταν σε όλο το παιχνίδι πρόθυμος, σοβαρός και αγριεμένος σαν σκυλί ατάιγο…
 

Από εκεί και πέρα οφείλω να σημειώσω ότι εμφανίσθηκε για μια ακόμη φορά η περυσινή ασθένεια του ΠΑΟΚ:
Δεν ξέρει να μπει στην περιοχή κι όταν μπει δεν ξέρει τι να κάνει! Σουτάρει, το κατέγραψα, αλλά δεν μπουκάρει. Και αυτό μπορεί να του κοστίσει βαθμούς στο πρωτάθλημα και προκρίσεις στην Ευρώπη.
 

Πράγμα που θα φανεί εντός ολίγων ημερών στη ρεβάνς με τη Βασιλεία. Χρόνος απαραίτητος για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία των ασπρόμαυρων που σήμερα φάνηκαν να μην έχουν πολλές ανάσες μετά από το εξηκοστό λεπτό. Αλλά άμα έχεις τέτοιο πάγκο, μπορείς να το σηκώσεις το βάρος. Με έξυπνη διαχείριση, που μια χαρά την έφερε εις πέρας ο Λουτσέσκου. Αν είχε και λίγη τύχη και είχε φύγει η Βασιλεία από την Τούμπα χωρίς γκολ θα μιλάγαμε από τώρα για σημαντικές πιθανότητες υπέρ του Δικέφαλου του Βορρά. ΠΑΟΚ είναι όμως, δεν μπορεί να μην το κάνει δράμα!

Υ.Γ. 1: Καταλάβαμε τώρα γιατί ο Πασχαλάκης έγινε γκολκήπερ σε μεγάλη ομάδα στα εικοσιοκτώ του;
Υ.Γ. 2: Ήταν κάτι φορές, που έβλεπε η καλαμιά στον κάμπο τον Πρίγιοβιτς και τον λυπότανε…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags