Facebook Pixel Sportdog.gr | Αν δεν τον αλλάξει, θα τον αλλάξουν - Ο… Βίκτορ «επιστρέφει» στον Ολυμπιακό!
| 2018-07-26 18:15:00

Αν δεν τον αλλάξει, θα τον αλλάξουν - Ο… Βίκτορ «επιστρέφει» στον Ολυμπιακό!

Αν δεν τον αλλάξει, θα τον αλλάξουν - Ο… Βίκτορ «επιστρέφει» στον Ολυμπιακό!

Οι καμπάνες ηχούν δυνατά στο λιμάνι.

Δεύτερη σερί τεσσάρα έγραψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αϊντχόβεν. Από τη Γκενκ πρώτα και μετά από τους Ολλανδούς. Σαφώς πιο έτοιμες ομάδες και οι δύο, την ώρα που οι ερυθρόλευκοι ακόμα κάνουν μεταγραφές και έχουν σε πλήρη εξέλιξη τον σχεδιασμό τους.

Έναν σχεδιασμό, όμως, που μέχρι στιγμής τουλάχιστον αφήνει εκτεθειμένο τον προπονητή της ομάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εμφανίσει καλό πρόσωπο για 60 λεπτά, περίπου, και στα δύο ματς. Ο αγώνας όμως διαρκεί 90. Τι γίνεται μόλις ο Ολυμπιακός δεχθεί γκολ; Το είδαμε και στα δύο τελευταία παιχνίδια του. Καταρρέει ψυχολογικά, σα να μην υπάρχει περιθώριο αντίδρασης, σα να τον έχεις πιάσει από το λαιμό και να μη μπορεί να αναπνεύσει.

Δεν το έχω ξαναδεί αυτό, ούτε από τις μέρες του Βίκτορ Σάντσεθ, του σωτήρα-βοηθού του Μίτσελ, ο οποίος έφυγε σχεδόν πριν καν… τροχοδρομήσει. Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά αν ο Μαρτίνς δεν αλλάξει γρήγορα τον Ολυμπιακό και ειδικά μετά τις τελευταίες προσθήκες που θα γίνουν και βρίσκονται στο δρόμο (σ.σ. Αραό, Μεριά), τότε πολύ φοβάμαι ότι ο Πορτογάλος θα έχει την τύχη του Βίκτορ. Ένα σύντομο πέρασμα από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Φταίει μόνο ο προπονητής; Όχι βέβαια. Αν ο Φορτούνης εξακολουθεί να είναι ο περσινός Φορτούνης, αν ο Σισέ δεν κάνει τα στοιχειώδη στο γήπεδο και δεν μπορεί ούτε… με φάουλ να σταματήσει τον αντίπαλο επιθετικό, αν ο Μπουχαλάκης είναι ακόμα έξω από τα νερά του κι αν ο Βούκοβιτς δεν είναι ο βράχος που θα σκάσουν επάνω του τα κύματα των αντίπαλων επιθέσεων, τι να σου κάνει ο προπονητής;

Καλής ή κακώς όμως, ο προπονητής την πληρώνει ακόμα κι όταν χάνει τις ευκαιρίες ο… σέντερ φορ. Ο Πορτογάλος, άλλωστε, μοιάζει να έχει πάρει τα μηνύματά του. Δεν ξέρω αν του μεταφέρουν τι γράφουν οι εφημερίδες, αλλά πριν λίγες μέρες ο Πρωταθλητής έγραφε ότι τον έχει… από κοντά ο Καρεμπέ. Τι από κοντά δηλαδή; Να μην τον τσιμπήσει καμιά μέλισσα εκεί στην ευρωπαϊκή εξοχή; Σε αυτό, προσθέστε ότι έβγαλε στη σέντρα κάποιους παίκτες του, μετά τα τέσσερα από την PSV.

Άρα; Αν κάτι δεν αλλάξει σύντομα, θα έχουμε θεματάκια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags