Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη: Περιμένει Τσίπρα-Παϊρόζ ο Γιαννακόπουλος για να… - Ανησυχία για αυτό στην προετοιμασία
| 2018-07-29 13:15:00

Αποκάλυψη: Περιμένει Τσίπρα-Παϊρόζ ο Γιαννακόπουλος για να… - Ανησυχία για αυτό στην προετοιμασία

του Κώστα Γκόντζου
Αποκάλυψη: Περιμένει Τσίπρα-Παϊρόζ ο Γιαννακόπουλος για να… - Ανησυχία για αυτό στην προετοιμασία

Απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα για τον Παναθηναϊκό.

 

Το Sportdog.gr άνοιξε διάλογο με τους αναγνώστες του και περιμένει τις ερωτήσεις σας για όλα τα θέματα που απασχολούν τις αγαπημένες σας ομάδες, αλλά και την ποδοσφαιρική επικαιρότητα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Ακολουθούν οι ερωτήσεις που έγιναν στον Κώστα Γκόντζο και οι απαντήσεις του:

- Κώστα, τι γίνεται; Πού είναι οι εξελίξεις και ο Δημήτρης; Περιμένει τις... εξελίξεις κι αυτός; Πες τι γίνεται...

Δεν υπάρχει κάτι. Ούτε εξέλιξη αλλά ούτε και κανα μυστήριο κρυφό απ' όλους. Ο Παϊρόζ έχει παράταση μέχρι τα μέσα Αυγούστου αν και μετά τις 31 Ιουλίου θα μπορεί αν θέλει να βάλει τα 20 εκατομμύρια και να πάρει τον Παναθηναϊκό. Άντε να μην είμαστε καχύποπτοι και να πούμε για μια ακόμα φορά να περιμένουμε. Σε ΄τι έχει να κάνει με τον Δημήτρη επίσης τα πράγματα είναι καθαρά. Έχει ξεκαθαρίσει λοιπόν κι ο ίδιος πως μετά από μια σειρά εξελίξεις όπως τα ραντεβού με τον Αλαφούζο που δεν έβγαλαν κάτι ουσιαστικό περιμένει την κίνηση Παϊρόζ και θα κινηθεί ανάλογα. Την ίδια στιγμή παλεύει όσο περνάει από το χέρι του το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ και ταυτόχρονα περιμένει το γραπτό οκ από την κυβέρνηση ώστε να έχει κάτι στο χέρι του για να πείσει τους εταίρους του στο πρότζεκτ να βάλουν από τώρα λεφτά για τον Παναθηναϊκό καθώς τα έργα για το συγκεκριμένο πρότζεκτ ακόμα και αν όλα πάνε καλά, υπολογίζεται για μετά από δυο με τρία χρόνια.

- Πώς βλέπεις την ομάδα στα φιλικά μέχρι τώρα; Σου έχει γυαλίσει κάποιος; Θα πέσουμε ή θα παίξουμε με αξιοπρέπεια;

Έτσι κι αλλιώς ποτέ από τα φιλικά δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί ποτέ δεν ξέρεις και τι σόϊ προετοιμασία γίνεται και με ποιο στόχο. Εκείνο που με έχει ανησυχήσει είναι ότι ξανά βλέπω αρκετούς μυϊκούς τραυματισμούς  και ιδιαίτερα σε παίκτες που είχαν τέτοια προβλήματα από πέρυσι. Απ' την άλλη και σε σχέση με τα νέα παιδιά δεν νομίζω ότι έχουν τόσο μεγάλη διαφορά σαν εικόνα από κάποιους "νέους" παίκτες που βλέπαμε σαν μεταγραφές τα προηγούμενα χρόνια. Όσο για το αν θα είμαστε αξιοπρεπείς σαν ομάδα, αυτό θα δείξει. Και δεν εξαρτάται μόνο από τον προπονητή και τους πάικτες.

- Σε ποια θέση λες να τερματίσουμε;

Δεν έχουν νόημα τέτοιες "προβλέψεις". Ας ξεκινήσει η ομάδα να την δούμε, να αποκτήσουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα και βλέπουμε.

- Πότε οι μεταγραφικές εξελίξεις;

Δεν τις λες και "μεταγραφικές εξελίξεις" με βάση τους περιορισμους που υπάρχουν και την δεδομενη οικονομική κατάσταση στην ομάδα. Αν περιμένει κάποιος από "μεταγραφές" να σταθεί όρθιος ο Παναθηναϊκός τότε τζάμπα περιμένει. Όσες και να γίνουν δεν θα αλλάξουν ουσιαστικά και δραματικά τις δυνατότητες και τις αδυναμίες ταυτόχρονα της ομάδας..

- Εγώ πιστεύω ότι ο Γιαννακόπουλος αργά ή γρήγορα και πιστεύω το πολύ σε ένα χρόνο από τώρα, θα έχει πάρει Κώστα και την προεδρία στο ποδόσφαιρο και μόνο τότε ο Παναθηναϊκός μας θα ξαναγίνει δύναμη, όπως τον ξέραμε με την οικογένεια. Μπορούμε να ξαναζήσουμε Κώστα μεγάλες στιγμές; Τι χρειάζεται και ποιος για να βγει μπροστά.

Μακάρι να γίνει έτσι αλλά είναι δύσκολο προς το παρόν, πολύ περισσότερο που η ΠΑΕ δείχνει να απευθύνεται μονόπλευρα προς την πλευρά του Παϊρόζ. Όσο για το ποιος θα βγει μπροστά το λες ήδη με την ερώτησή σου. Ο ίδιος ο Δημήτρης.

- Γιατί στην πέφτουν τόσο πολύ ρε Κώστα;

Αν είσαι απ' αυτούς που μου την πέφτουν όπως λες, τότε τα πράγματα είναι απλά. Απάντα μόνος σου και πες και εμάς γιατί το κάνεις να μάθουμε. Αν όχι τότε πες μου ποιους εννοείς και τότε θα σου απαντήσω πιο συγκεκριμένα.

Το Sportdog.gr περιμένει τις ερωτήσεις σας στο [email protected] αλλά και στο προφίλ του στο facebook (https://www.facebook.com/sportdog/)

Mέσα από αυτή τη διαδραστική στήλη που εγκαινιάζει το κορυφαίο παρασκηνιακό site, θα έχετε καθημερινά τις απαντήσεις που ψάχνετε, άφιλτρα, ελεύθερα και ανεξάρτητα.

Ρωτώντας - στο [email protected] (και στο https://www.facebook.com/sportdog/) πας στην είδηση!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags