Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη για Ολυμπιακό – Συμφώνησαν με Μολέντο, θα πάρουν και… - Φαβορί ο ΠΑΟΚ για τίτλο!
| 2018-07-29 14:35:00

Αποκάλυψη για Ολυμπιακό – Συμφώνησαν με Μολέντο, θα πάρουν και… - Φαβορί ο ΠΑΟΚ για τίτλο!

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Ολυμπιακό – Συμφώνησαν με Μολέντο, θα πάρουν και… - Φαβορί ο ΠΑΟΚ για τίτλο!

Απαντήσεις στους αναγνώστες του sportdog.gr.

 

Το Sportdog.gr άνοιξε διάλογο με τους αναγνώστες του και περιμένει τις ερωτήσεις σας για όλα τα θέματα που απασχολούν τις αγαπημένες σας ομάδες, αλλά και την ποδοσφαιρική επικαιρότητα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Ακολουθούν οι ερωτήσεις που έγιναν στον Δημοσθένη Καρμοίρη και οι απαντήσεις του:

- Φίλε Δημοσθένη, υπάρχει περίπτωση να έρθει ο Μολέντο στον Ολυμπιακό;

Επικοινωνιακά" η περίπτωση Μολέντο έχει λήξει προ πολλού για τον Ολυμπιακό. Κατ' ουσίαν όμως οι ερυθρόλευκοι δεν την έχουν εγκαταλείψει εντελώς την πιθανότητα να γίνει η μεταγραφή, προφασιζόμενοι ότι δεν τους απασχολεί το θέμα ώστε να ρίξουν τις απαιτήσεις της ομάδας του. Με τον παίκτη και το γραφείο του τα έχουν βρει πολλού. Ιδίως μετά την περιθωριοποίηση του Ένχελς, ο Ολυμπιακός θα πάρει σίγουρα δύο στόπερ, αφού ο Νικολάου θα παραχωρηθεί δανεικός, ενώ και από τους Βούκοβιτς-Σισέ ο προπονητής ασφαλώς και δεν είναι ικανοποιημένος για την ώρα όσο θα ήθελε. 

- Δημοσθένη καλησπέρα! Επειδή σε παρακολουθώ ανελλιπώς και συμφωνώ σε πολλά από αυτά που γράφεις, θα ήθελα την άποψή σου αναφορικά με τις προσδοκίες που πρέπει να έχουμε αναφορικά με τον εφετεινό ΟΣΦΠ. ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΒΑΛΑ

Αγαπητέ Σωτήρη, τα χαιρετίσματα μου πρώτα από όλα σε μια από τις ομορφότερες ελληνικές πόλεις. Έχω επισκεφθεί αρκετές φορές την πανέμορφη Καβάλα και δηλώνω γοητευμένος!

Η επικείμενη σεζόν για τον Ολυμπιακό θα είναι πρωτόγνωρη, όπως ήταν και η εξέλιξη και κατάληξη της προηγούμενης. Ξέρεις, η επιστροφή στην κορυφή δεν είναι πάντα απλή υπόθεση. Θα είναι μια εντελώς νέα ομάδα με καινούργιο πάλι προπονητή και δεν ξεκινά με τον τίτλο του φαβορί όπως άλλοτε. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί κατά την άποψη μου.

-Πρόθεση του Ολυμπιακού είναι ο δανεισμός του Τζούρτζεβιτς ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει καλύτερος ή η πώληση του;

Για δανεικός προοριζόταν από τον πρώτο, αρχικό σχεδιασμό του καλοκαιριού και κατά εκεί πάει η περίπτωση του. Ωστόσο μάλλον απογοητεύει συνεχώς ο Σέρβος, παρά αφήνει ελπιδοφόρα μηνύματα για να "γυρίσει" κάποια στιγμή το κλίμα υπέρ του! Εγωιστής στο παιχνίδι του, εξακολουθεί να έχει αποχή από το γκολ, δουλειά για την οποία τον πήρε ο Ολυμπιακός. Αποκλειστικά...

Το Sportdog.gr περιμένει τις ερωτήσεις σας στο [email protected] αλλά και στο προφίλ του στο facebook (https://www.facebook.com/sportdog/)

Mέσα από αυτή τη διαδραστική στήλη που εγκαινιάζει το κορυφαίο παρασκηνιακό site, θα έχετε καθημερινά τις απαντήσεις που ψάχνετε, άφιλτρα, ελεύθερα και ανεξάρτητα.

Ρωτώντας - στο [email protected] (και στο https://www.facebook.com/s portdog/) πας στην είδηση!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags