Facebook Pixel Sportdog.gr | Φούντωσαν οι φήμες για Ρίβερς – Θα πάει στον Ολυμπιακό; - Σενάρια για Όγκαστ που κυνηγάει το ΝΒΑ!
| 2018-08-01 17:25:00

Φούντωσαν οι φήμες για Ρίβερς – Θα πάει στον Ολυμπιακό; - Σενάρια για Όγκαστ που κυνηγάει το ΝΒΑ!

του Pick n' Scroll
Φούντωσαν οι φήμες για Ρίβερς – Θα πάει στον Ολυμπιακό; - Σενάρια για  Όγκαστ που κυνηγάει το ΝΒΑ!

Απόφαση έκπληξη από τον Μπλατ που θα συζητηθεί.

Ο Κέισι Ρίβερς είναι από εκείνους τους παίκτες, που έχουν φύγει από τον Παναθηναϊκό και δεν έχουν βρει ακόμα ομάδα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει προτάσεις, απλά δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του. Η πρώτη ομάδα, που είχε ακουστεί για τον Αμερικάνο σουτέρ ήταν η Μπάγερν. Στους Γερμανούς είχε παίξει για λίγο πριν από τρία χρόνια.

Ο Ρίβερς, όμως, έχει προτάσεις επίσης από δύο ομάδες της Τουρκίας και μία της Ισπανίας, ενώ και από την Κίνα έχει «σκάσει» ενδιαφέρον.

Δεν θα αργήσουμε, λοιπόν, να μάθουμε την επόμενη ομάδα του 31χρονου σμολ φόργουορντ. Το όνομά του είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, αλλά ποτέ στη πραγματικότητα δεν υπήρξε ενδιαφέρον.

Ο πρώτος στόχος των Πειραιωτών από την αρχή για την θέση «3» ήταν ο Τίμα, στη περίπτωση πάντα, που αποχωρούσε ένας εκ των Παπανικολάου, Παπαπέτρου. Ο τελευταίος πήγε στον Παναθηναϊκό και έτσι αμέσως προχώρησαν οι Πειραιώτες για τον Λετονό, που έπαιζε στην Μπασκόνια.

Και ο Ζακ Ογκαστ, που ήταν πέρυσι στον Παναθηναϊκό, είναι ακόμη χωρίς ομάδα. Ο Ελληνοαμερικάνος πάουερ-φόργουορντ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, θέλει, όμως, να εξαντλήσει τις πιθανότητές να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Στα πλεονεκτήματά του είναι ότι έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας, όπως και ότι έχει καλό όνομά από τα κολλεγιακά του χρόνια στο Νοτρ Νταμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κόλαση που θα «γκρεμίσει» τη Λεωφόρο - Το χτύπημα και το σχέδιο Δημήτρη, όλοι στα κάγκελα

«Γουστάρει» τα κόκκινα ο παικταράς - Οργιάζουν οι φήμες - «Κλοπή» από άλλη ελληνική ομάδα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags