Facebook Pixel Αρμάνι και Εφές για Σφαιρόπουλο
| 2018-08-02 16:40:00

Βόμβα μεγατόνων από τον Σφαιρόπουλο - Στα πόδια του δύο μεγαθήρια της Ευρώπης και...

του Pick n' Scroll
 Βόμβα μεγατόνων από τον Σφαιρόπουλο - Στα πόδια του δύο μεγαθήρια της Ευρώπης και...

Ποιων η θέση κινδυνεύει από τον «Σφαιρό»;

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του ελληνικού μπάσκετ. Τα περίπου τέσσερα χρόνια, που βρέθηκε στον Ολυμπιακό, είχε και τις καλές και τις κακές του στιγμές. Τα δύο πρώτα χρόνια η παρουσία του είχε εξαιρετικά αποτελέσματα, δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και για τα δύο επόμενα. Για αυτό το λόγο άλλωστε δεν ανανεώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να τον διαδέχεται.

Ο Ελληνας προπονητής απολαμβάνει τις διακοπές του, την ίδια ώρα, όμως, σκέφτεται το μέλλον του. Το όνομά του είναι πολύ ψηλά στην ευρωπαϊκή αγορά, αυτή την στιγμή, ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια θέση, που είναι ανοιχτή.

Αυτό που θα κάνει ο Σφαιρόπουλος είναι να περιμένει να αρχίσει η σεζόν και να αξιοποιήσει ένα από τα ανοίγματα, που λογικά θα υπάρξουν σε ομάδες Ευρωλίγκας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι, που λένε ότι η Αρμάνι και η Εφές τον πρώτο προπονητή, που θα κοιτάξουν, είναι ο «Σφαιρό», στη περίπτωση, που αποφασίσουν να χωρίσουν με Πιανιτζιάνι και Αταμάν αντίστοιχα. 

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έχει ανοιχτές τις κεραίες του και όσον αφορά στο ΝΒΑ, με ομάδες και ανθρώπους του οποίου έχει καλές σχέσεις. Αλλωστε η ελληνική αγορά ανοίγει και στο ΝΒΑ με την έλευση του Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος είναι πλέον ένας από τους ασίσταντ του Κουίν Σνάιντερ στους Γιούτα Τζαζ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags