Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός ο παικταράς του ΠΑΟΚ θα πουληθεί - Ατάκα για Βέρνμπλουμ - Κεραυνοί για Άρη!
| 2018-08-04 11:00:00

Αυτός ο παικταράς του ΠΑΟΚ θα πουληθεί - Ατάκα για Βέρνμπλουμ - Κεραυνοί για Άρη!

του Κωστή Ραπτόπουλου
Αυτός ο παικταράς του ΠΑΟΚ θα πουληθεί - Ατάκα για Βέρνμπλουμ - Κεραυνοί για Άρη!

Εκεί θέλει παίκτη, έχει όλο τραυματισμούς.

Ο Κωστής Ραπτόπουλος απαντά σε ερωτήσεις αναγνωστών του sportdog

Ο σόουμαν από τη Θεσσαλονίκη καταθέτει την άποψή του γύρω από καυτά θέματα της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας που αφορούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ, αν φέτος είναι η χρονια του για τίτλο, ενώ υπάρχουν ατάκες και για τον Άρη.

Διαβάστε τι απάντησε:

- Κωστή ποια η γνώμη σου για τον Ακπόμ που πήρε ο ΠΑΟΚ από την Άρσεναλ; Μήπως ήθελε κάτι καλύτερο για δίπλα στον Πρίγιοβιτς;
«Έχω μάθει ότι ο Πρίγιοβιτς θα πουληθεί. Αυτή είναι η είδηση που ξέρω και την έχουμε στα γραφεία κρυμμένη κάτω από τα συρτάρια. Θα θεωρήσω έκπληξη αν δεν πουληθεί. Μετά το αποτέλεσμα στη Βασιλεία και το γκολ που πέτυχε πιστεύω ότι θα είναι πιο εύκολο επικοινωνιακά να γίνει κάτι τέτοιο. Αυτός από την Άρσεναλ ίσως είναι ένας εκ των αντικαταστατών, αν και νομίζω, ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα πάει να χτυπήσει... ταλέντο για αντί-Πρίγιοβιτς».

- Ψόφιους βλέπω ΑΕΚ και Ολυμπιακό μέχρι τώρα, θα το πάρει η ΠΑΟΚάρα φέτος το πρωτάθλημα;
«Είδα την ΑΕΚ στο φιλικό με Γαλατά. Είναι πολυτέλεια να παίζουν στην ίδια ενδεκάδα ο Μάνταλος με τον Μπακασέτα ενώ αγωνίζονται στην ίδια θέση. Δεν μπορώ να ακούω από ρεπόρτερ της ΑΕΚ και από φίλους ότι αναστήθηκε ο Κλωναρίδης. Αυτός είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει δύο καλά παιχνίδια τον Σεπτέμβριο και να θυμηθεί το Πάσχα να κάνει τον τρίτο. Δεν μπορείς να στηριχθείς πάνω του. Είδα και πολλά αμυντικά κενά με τον Οικονόμου και τον Λαμπρόπουλο. Η άμυνα της ΑΕΚ είναι κοντή και ευάλωτη στις στημένες φάσεις. Θα έχει πολλά προβλήματα αμυντικά. Νομίζω, ότι ο ΠΑΟΚ θα το πάρει το πρωτάθλημα, το δικαιούται. Ήρθε η ώρα να πανηγυρίσει η Θεσσαλονίκη ένα πρωτάθλημα και πιστεύω και με καλή μπάλα».

- Θα ρίξει ο Σαββίδης τα λεφτά για τη μεγάλη μεταγραφή που γράφουν ή δεν έχει φέτος... δώρο από Ιβάν;
«Δεν υπάρχει λόγος να κάνει ο ΠΑΟΚ ακριβή μεταγραφή. Πήρε τον Ζαμπά, τον Χατσερίδη. Θέλει ένα αριστερό μπακ, γιατί ο Βιεϊρίνια στο πρώτο παιχνίδι έδειξε σημεία κόπωσης και θεωρώ λογικό αυτό που έπαθε. Επίσης για να μην τραυματίζονται Μάτος και Πορτογάλος, θα πρέπει να πάρει ένα καλό χαφ. Ανεβαίνουν πολύ ψηλά αμφότεροι και θα έχουμε θλάσεις και τραυματισμούς».

- Ρε Κωστή τι γίνεται με τον Βέρνμπλουμ; Τόσα λεφτα και δεν θελει να έρθει Θεσσαλονίκη; Πειτε του ρε για τη Χαλκιδική...
«Ποια Χαλκιδική να πούμε τον Βέρνμπλουμ; Δεν καταλαβαίνετε ότι τον ζηλεύει η γυναίκα του και φοβάται, ότι αν έρθει Ελλάδα θα της φορέσει... κέρατα; Παρακαλετό... μ9υν1 ξυνό γ@μησ1, λένε. Καλός είναι αλλά, αν πάω εγώ στο Κορδελιό και στη Νεάπολη θα σου φέρω τέσσερις Βέρνμπλουμ. Δεν παρακαλάμε...».

- Πώς βλέπεις τον Άρη; Πήρε καλούς παίκτες, θα κάνουμε τίποτα σοβαρo ή θα βαρέσει κανένα κανόνι ο Καρυπίδης και θα τρέχουμε;
«Ο Άρης είναι μια ομάδα αργή και βαριά. Αυτό είναι δυσάρεστο γεγονός. Ένα από τα ευχάριστα όμως είναι, ότι δύσκολα τρώει γκολ. Δεν βλεπω θέαμα. Βλέπω ομάδα του under, 0-0, 1-0, 1-1. Θα σωθεί άνετα πιστεύω. Τα κανόνια του Καρυπίδη ήχησαν στην αγορά και ήχησαν και στη Βέροια, η οποία πήρε το ΑΦΜ του Σκουτάρεως κάτι το οποίο είναι απαράδεκτο, αντικομμουνιστικό και αντιεργατικό και κατακριταίο».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags