Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεταγραφάρα αεροδρομίου ο ΠΑΟΚ μετά τον Βέρνμπλουμ – Να πέσει η Τούμπα χωρίς… εκρηκτικά
| 2018-08-06 17:30:00

Μεταγραφάρα αεροδρομίου ο ΠΑΟΚ μετά τον Βέρνμπλουμ – Να πέσει η Τούμπα χωρίς… εκρηκτικά

Μεταγραφάρα αεροδρομίου ο ΠΑΟΚ μετά τον Βέρνμπλουμ – Να πέσει η Τούμπα χωρίς… εκρηκτικά

Ο Λουτσέσκου μόνο τέτοιο μπελά στα πόδια του δεν ήθελε…

Τρεις μήνεςτ ώρα παρακαλάει ο ΠΑΟΚ τον Πόντους Βέρνμπλουμ. Ποιος; Ο ΠΑΟΚ με τη δυναμική που έχει. Ποιον; Τον Βέρνμπλουμ. Ούτε ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς να ήτανε, λέω εγώ. Ο οποίος, αν ερχότανε να δει τη Χαλκιδική, θα ‘κανε και το χαβαλέ του. Όχι ο ξινός που ήρθε και είπε όχι γιατί η κυρία του σπιτιού απέδειξε σε όλο τον κόσμο που τη συναναστράφηκε, ότι εξαρχής δεν ήθελε να εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη.

Ο Βέρνμπλουμ δεν ήρθε να τσεκάρει πράγματα. Ήρθε για να βγάλει την υποχρέωση. Ήρθε για το όνομά του. Για να μην τον κράξουν. Ήρθε για τη βόλτα του, με πολύ μικρές πιθανότητες να πει το «ναι», αφού με την κυρία του τα ίδια λένε στο κρεβάτι, όπως κάθε ζευγάρι. Ήρθε, είδε και απήλθε.

Και ο ΠΑΟΚ…περιμένει. Κακώς, πολύ κακώς. ΠΑΟΚ είσαι, αφού… που λένε κι οι φίλοι μου στη Θεσσαλονίκη. Ο Βέρνμπλουμ είναι παικταράς. Μάλιστα. Είναι και 32. Και για 32αρη, μόνο αν είναι ο Ριβάλντο επιτρέπεις τέτοια τερτίπια. Ρώτα και θα μάθεις. Ακόμη κι ο μεγαλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής που πάτησε ποτέ σε ελληνικό έδαφος,δεν έκανε αυτά τα –συγχωρέστε με- καραγκιοζιλίκια. Ρωτήστε τον Ολυμπιακό, ρωτήστε την ΑΕΚ. Υπέγραψε ο άνθρωπος τα συμφωνηθέντα και μετά όλα πήραν το δρόμο τους. Ο Ριβάλντο ξαναλέμε, με Μπαρτσελόνες, Βραζιλίες και κάτι Μουντιάλ στον «αέρα» της Άπω Ανατολής από τα χεράκια του. Ο Ριβάλντο που πήγαινε στην ΑΕΚ ακόμα και την απόδειξη από τον οδοντίατρο, αυτά τα κομπλεξικά, δε τα έβγαλε. Μόνο εσωτερική πισίνα είχε ζητήσει στο σπίτι. Και πάλι, υπέγραψε…

Τέλος πάντων. Ο ΠΑΟΚ έχει μπάτζετ 10 εκατ. ευρώ. Τόσα θα στοίχιζε ο –κάθε εμπόδιο για καλό- Πόντους Βέρνμπλουμ. Αυτό ξέρετε τι σημαίνει; Ότι μπορεί να φέρει στην Τούμπα ποδοσφαιριστή που δε θα χρειαστούν εκρηκτικά για να πέσει το γήπεδο, ώστε να σηκωθεί το καινούριο. Θα τη ρίξουν από μόνα τους τα τρελαμένα ΠΑΟΚια, αν ο Δικέφαλος βγει στην αγορά με αυτό το πορτοφόλι.

Και τότε να δούμε αν θα κλαίμε που δε μας έκανε την τιμή η κυρία του κυρίου να φορέσει το αγοράκι της τον Δικέφαλο  στο στήθος. 

Τέτοιους ποδοσφαιριστές δεν τους θέλεις στην ομάδα σου. Όταν κάνουν κόλπα και το βαρύ πεπόνι πριν ακόμα έρθουν, σκέψου τι θα κάνουν και τι ύφος χιλίων καρδιναλίων θα έχουν στα αποδυτήρια. Θα τον άφηνε ο Λουτσέσκου στον πάγκο; Ποτέ. Θα του μιλούσε κανείς στα αποδυτήρια, αν χρειαζόταν; Πιο ποτέ από ποτέ. Άρα, το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Ρουμάνος –σωστά- δεν ήθελε μία τέτοια προσωπικότητα στα πόδια του. Τώρα, τέτοια εποχή, που η ομάδα είναι οικογένεια με όλη τη σημασία της λέξης, που κοντεύει να καπαρώσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας από Αύγουστο μήνα με την εικόνα της, με το υλικό που διαθέτει και τις εναλλακτικές που βλέπει κάθε μέρα μπροστά του ο Λούτσι.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει ένα πράγμα αυτή τη στιγμή: να βγει και να πει ότι «φεύγει» από το θέμα Βέρνμπλουμ. Να μην περιμένει καμιά απάντησή του. Ο ίδιος ο Δικέφαλος πρέπει να απαντήσει σε όλη την πιάτσα με ένα ηχηρό «άντε γεια» στον Σουηδό και μια μεταγραφάρα αεροδρομίου. Αυτή την ώρα μόνο ο Σαββίδης έχει τη διάθεση να το κάνει. Και μπορεί… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags