Facebook Pixel Sportdog.gr | Πού είναι ο Παϊρόζ; Δε τον νοιάζει που θα παίζει η ομάδα; Δημήτρης και Αλαφούζος…
| 2018-08-07 18:00:00

Πού είναι ο Παϊρόζ; Δε τον νοιάζει που θα παίζει η ομάδα; Δημήτρης και Αλαφούζος…

του Κώστα Γκόντζου
Πού είναι ο Παϊρόζ; Δε τον νοιάζει που θα παίζει η ομάδα; Δημήτρης και Αλαφούζος…

Είναι δυνατόν ο… νέος ιδιοκτήτης να μην νοιάζεται;

Λυπάμαι που το λέω αλλά μερικοί είστε άξιοι της… επιλογής σας για ενημέρωση σε σχέση με ότι σας ενδιαφέρει. Κι αν τώρα ξαφνιάζεστε απ’ όσα βλέπετε και τρίβετε τα μάτια σας σκίζοντας παράλληλα τα ιμάτιά σας από αγανάκτηση είναι πολύ αργά.

Ήταν αν θυμάμαι καλά την δεύτερη ή την Τρίτη μέρα απ’ όταν είχε σκάσει τα θέμα με τον Ταϊλανδό και στο οποίο με τυμπανοκρουσίες είχε συνοδευθεί και με την έναρξη των εργασιών για το Βοτανικό, που είχα αναφέρει εδώ στην ίδια γωνιά το τι ακριβώς παίζει, γιατί δεν υπάρχει αυτό το πρότζεκτ έτσι όπως περιγράφεται και είχα σαν τίτλο στο κομμάτι «ΟΑΚΑ και στο βάθος… Ρέστης».

Κι αν για το δεύτερο ακόμα έχετε αρκετοί τις αμφιβολίες σας, για το πρώτο πλέον μπείτε στην διαδικασία να το… συνηθίσετε.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά τις… αψιμαχίες των τελευταίων ημερών, αποφάσισε πως είναι προτιμότερο να έρθει σε συμφωνία με το ΟΑΚΑ και με δεύτερη λύση την Ριζούπολη, παρά να τα βρει με τον Ερασιτέχνη και να μείνει στη Λεωφόρο ή έστω να τα βρει γενικότερα με τον Ερασιτέχνη.

Ειλικρινά δεν είναι για να λες πολλά. Τα πράγματα φώναζαν εδώ και καιρό και… από καιρό για το που πηγαίνουν.

Κι υποτίθεται πως όλα αυτά συμβαίνουν μόλις πέντε-έξι (;) μέρες πριν την μεταβίβαση της ΠΑΕ σε άλλη ιδιοκτησία. Θα μπορούσε να είναι και για γέλια.

Αλλά δυστυχώς δεν είναι. Είναι για κλάματα. Για… πολλά κλάματα μάλιστα.

Δεν θα σχολιάσω κάτι λοιπόν. Απλά υπό μορφή υστερογράφων, θα αναφέρω μόνο μερικές… απορίες που μου δημιουργούνται πρακολουθώντας όλα αυτά.

ΥΓ 1

Κατ΄αρχήν και το πιο βασικό. Η ΠΑΕ δεν έλεγε προ ημερών, ότι με βάση το νόμο δεν έχει δικαίωμα ο Ερασιτέχνης να της απαγορεύσει να χρησιμοποιήσει την Λεωφόρο; Αν είναι έτσι, τότε γιατί… δίνει τα κλειδιά και πάει στο ΟΑΚΑ και δεν χρησιμοποιεί το… δίκιο της; Και μην μου πείτε το κάνει για να μην οξυνθεί η κατάσταση. Γιατί την ίδια στιγμή η απόφασή της να πάει στο ΟΑΚΑ συνοδεύεται από λέξεις και ενέργειες που κάθε άλλο παρά σβήνουν την φωτιά.

ΥΓ 2

Μένοντας στο ίδιο θέμα και με βάση την συγκεκριμένη θέση της ΠΑΕ. Η ΠΑΕ ισχυρίζεται λοιπόν ότι δεν είναι υποχρεωμένη να πάρει άδεια από τον Ερασιτέχνη για να χρησιμοποιήσει την Λεωφόρο.

Αν είναι έτσι, τόσα χρόνια για ποιο λόγο έκανε… συμβάσεις με την «διοίκηση» του Ερασιτέχνη για την χρήση της Λεωφόρου;

Αφού όπως λέει, μπορούσε να παίζει χωρίς άδεια και απλά να δίνει το ποσοστό από τα εισιτήρια, τότε τι την… ανάγκαζε να φτιάχνει συμβάσεις και να πληρώνει (;) τις λεγόμενες δήθεν «διοικήσεις» του Ερασιτέχνη τα προηγούμενα χρόνια;

Υπήρχε κάποιος λόγος γι’ αυτή την… έξτρα «σπατάλη»;

Μήπως κάπου εκεί έχει την αιτία της κι αυτή η περίεργη σιωπή της Θ.13 που για όλα έχει λόγο και «θέσεις», αλλά τον τελευταίο καιρό έχει χαθεί εντελώς από το προσκήνιο;

ΥΓ 3

Σημαντική απορία επίσης.

Αφου σε λίγες μέρες θα αναλάβει την ΠΑΕ ο Παϊρόζ γιατί δεν βγαίνει να πει τι θέλει και που θα παίζει ο Παναθηναικός για να σταματήσει κιόλας αυτή η ιστορία;

Γιατί προς το παρόν βλέπω από την μια τον Γιαννακόπουλο και από την άλλη τον Αλαφουζο. Είναι δυνατόν ο… νέος ιδιοκτήτης να μην νοιάζεται που θα παίξει η ομάδα που θα αγοράσει (;) ή με ποιους θα βρει… ανοιχτά μέτωπα και αντιπαλότητες και ποιους όχι;

Δηλαδή ο... Αλαφουζος που σε λίγες μέρες θα.... δώσει την ΠΑΕ θα κανονίσει που θα παίζει ο Παναθηναικός και με ποιον θα ανοίξει μέτωπο;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags