Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα γράψει ιστορία αυτός ο ΠΑΟΚ, να είναι έτοιμοι οι ΠΑΟΚτσήδες - Έρχεται πρόταση για τον...
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-09 00:09:00

Θα γράψει ιστορία αυτός ο ΠΑΟΚ, να είναι έτοιμοι οι ΠΑΟΚτσήδες - Έρχεται πρόταση για τον...

Sportdog Team
Θα γράψει ιστορία αυτός ο ΠΑΟΚ, να είναι έτοιμοι οι ΠΑΟΚτσήδες - Έρχεται πρόταση για τον...

Όλο το χαρτί ο παικταράς. Να χαρεί η Τούμπα με την ευφυία του...

Σας το είχα γράψει από το Βασιλεία-ΠΑΟΚ και δίκιο είχα:

Να ετοιμάζονται οι ΠΑΟΚτζήδες για τις πιο όμορφες στιγμές του ποδοσφαιρικού τους βίου!

Η σημερινή ήταν μια απ' αυτές και θα τη θυμούνται για καιρό στη Σαλονίκη. Και για τη νίκη και, κυρίως, για τον τρόπο που επιτεύχθηκε. Δεν είναι λίγο πράγμα να γυρίζεις από την κόλαση του 0-2 και μάλιστα να το πετυχαίνεις σε λίγα λεπτά μέσα. Με αντίπαλο μάλιστα όχι κανένα διαλυμένο οικόπεδο όπως η Βασιλεία αλλά μια ομαδάρα με παικταράδες αξίας δεκάδων εκατομμυρίων όπως η Σπαρτάκ.

Αυτά είναι να τα χαίρεσαι. Όπως επίσης πρέπει να χαρείς αν είσαι ΠΑΟΚτζής με την ευφυΐα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Πού είδε τον αντίπαλο προπονητή να ξεφτιλίζει το σύστημά του (4-2-1-3) κι αντί να πανικοβληθεί έστιψε το μυαλό του κι άλλαξε διάταξη στην ομάδα του φέρνοντας τον Ελ Καντουρί από τα άκρα στο κέντρο και θεραπεύοντας την βασική αδυναμία του:

Ότι δεν κυκλοφόραγε η μπάλα από την άμυνα στην επίθεση κι ήταν ο ΠΑΟΚ κομμένος στη μέση.

Το είδε ο Λουτσέσκου, το διέγνωσε, κινήθηκε, μεταμόρφωσε. Κι ήρθανε τρία γκολ που επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να τρολάρει στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι σε μια ομάδα με πολύ σημαντικότερες εμπειρίες. Μια ομάδα πολύ πιο έτοιμη για ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο ενενήντα λεπτών. Την έπαιξαν στα ίσα οι ασπρόμαυροι κι αν ήταν πιο ψύχραιμος ο Πέλκας θα την είχαν στείλει με κατεβασμένα τα βρακιά στη Μόσχα. Αλλά δεν ήταν...

Στο δια ταύτα πάντως για πλατιά χαμόγελα είναι ο ΠΑΟΚ. Μια χαρά τα κατάφερε, εκεί που όλοι του γράφαμε τον επικήδειο στο εικοστό λεπτό. Και θα πάει Ρωσία με σκορ πρόκρισης, αναγκάζοντας τους Ρώσους να ανοιχτούν. Τίποτε καλύτερο δεν μπορούσε να περιμένει και έτοιμος είναι να πολεμήσει για την πρόκριση. Από θέση ισχύος, μην το λησμονούμε!

Υ.Γ. 1: Αυτός ο Λημνιός είναι όλο το χαρτί. Έρχεται η πρόταση στον ΠΑΟΚ κι έρχεται γρήγορα.

Υ.Γ. 2: Μέσα σε όλες τις σκατοφάσεις για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Χατσερίντι. Καλός στον αέρα, αλλά εξωφρενικά αργός...

Υ.Γ. 3: Γύπας ξεγύπας, ο Ουάρντα είναι μπαλαδόρος ολκής. Μας το απέδειξε σήμερα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags