Facebook Pixel «Κόντρα» οπαδών του Παναθηναϊκού με Πασκουάλ - «Αυτόν έπρεπε να πάρουμε»
| 2018-08-16 15:30:00

«Κόντρα» οπαδών του ΠΑΟ με Πασκουάλ - «Αυτόν έπρεπε να πάρουμε» - «Τζέιμς» αντί Λεκαβίτσιους!

του Pick n' Scroll
«Κόντρα» οπαδών του ΠΑΟ με Πασκουάλ - «Αυτόν έπρεπε να πάρουμε» - «Τζέιμς» αντί Λεκαβίτσιους!

«Θέμα» από το πουθενά στον Εξάστερο λόγω... Αβελίνο.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε λίγες μέρες στο γήπεδο, προκειμένου να ξεκινήσει προετοιμασία για μία ακόμη δύσκολη σεζόν. Οι «πράσινοι» μετράνε τα δύο τελευταία πρωταθλήματα, αλλά ο καημός τους είναι η Ευρωλίγκα: η επιστροφή σε φάιναλ-φορ και η έβδομη κούπα.

Φέτος έχουν γίνει πολύ καλές κινήσεις, αλλά για την Ευρωλίγκα και την κατάκτησή της έχουν προτεραιότητα άλλες ομάδες, πιο πλούσιες. Οπως η κάτοχος Ρεάλ, η Φενέρ και η ΤΣΣΚΑ. Ο Παναθηναϊκός, πάντως, και φέτος θα την κάνει την προσπάθειά του, ελπίζοντας στην υπέρβαση που δεν μπόρεσε πέρυσι με την Ρεάλ και πρόπερσι με την Φενέρ.

Ο κόσμος της ομάδας είναι σχεδόν ικανοποιημένος από τις κινήσεις, που έγιναν. Θα ήταν πλήρως χαρούμενος, αν ο Παναθηναϊκός είχε άλλον παίκτη πίσω από τον Nικ Καλάθη και όχι τον Λούκας Λεκαβίτσιους. Μάλιστα, επειδή η Αβελίνο κάνει την έκπληξη αυτές τις μέρες, παίρνοντας τον πρώην του ΝΒΑ και της Μακάμπι, Νόρις Κόουλ, πολλοί Παναθηναϊκοί είπαν: «Αυτόν έπρεπε να πάρουμε. Θα έκανε τη διαφορά».

Πάντως, ο Τσάβι Πασκουάλ πιστεύει πολύ τον Λούκας Λεκαβίτσιους και θεωρεί ότι φέτος θα είναι η χρονιά του. Αν μέχρι τον Γενάρη δεν αποδειχθεί αυτό, τότε ο Παναθηναϊκός θα ενεργήσει όπως πέρυσι με τον Μάικ Τζέιμς, παίρνοντας, δηλαδή, περιφερειακό, που θα κάνει την διαφορά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags