Facebook Pixel Sportdog.gr | Κι όμως, Σφαιρόπουλος και Γιαννακόπουλος... δικαιώθηκαν - Έχετε πάρει χαμπάρι την «κατάντια»;
| 2018-08-21 17:30:00

Κι όμως, Σφαιρόπουλος και Γιαννακόπουλος... δικαιώθηκαν - Έχετε πάρει χαμπάρι την «κατάντια»;

του Pick n' Scroll
Κι όμως, Σφαιρόπουλος και Γιαννακόπουλος... δικαιώθηκαν - Έχετε πάρει χαμπάρι την «κατάντια»;

Στα αζήτητα μετά από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.  

Είναι πολλοί οι ξένοι παίκτες, που δεν έχουν βρει ακόμη τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Και δεν μιλάμε για τυχαίους παίκτες. Μιλάμε για αστέρια της Ευρωλίγκας.

Ο Κέι Σι Ρίβερς, που αποχώρησε κακήν κακώς από τον Παναθηναϊκό με απόφαση της διοίκησης, ο πρώην του Ολυμπιακού, Ερικ Γκριν, ο NBAερ σέντερ, που ήταν στην Χίμκι, Τόμας Ρόμπινσον, είναι μεταξύ εκείνων, που ακόμη είναι στο ταμείο ανεργίας. 

Και δεν είναι εύκολο τουλάχιστον για όλους αυτούς (που είναι πάνω από δέκα) να βρουν άμεσα δουλειά. 

Μεταξύ των παικτών αυτών είναι και ο Χόλις Τόμπσον. Ο Αμερικάνος γκαρντ-φόργουορντ, που ήρθε μετά βαϊων και κλάδων πέρυσι στον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Ο Τόμπσον έφυγε από τους Πειραιώτες πριν τελειώσει η περυσινή σεζόν και είναι ακόμη στα αζήτητα. 

Μάλιστα άλλαξε ατζέντη στην προσπάθειά του (ή μάλλον στην εντύπωσή του) να βρει κάτι καλύτερο, εν τούτοις προς το παρόν το μόνο, που κάνει, είναι να προπονείται και να περιμένει. Πριν από μερικές μέρες η Γαλατά ήταν εκείνη, που έδειξε κάποιο ενδιαφέρον, όχι, όμως, κάτι παραπάνω.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πίστεψε τον Τόμπσον, ο Αμερικάνος δεν έπαιξε άσχημα στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά μετά από ένα σημείο οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να βρουν σημείο επαφής και εκεί χάθηκε η μπάλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags