Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιστροφή... Ίβκοβιτς στον Ολυμπιακό - Τα πάνω-κάτω με Μπλατ - Σκάει και μεταγραφάρα;
| 2018-08-22 17:30:00

Επιστροφή... Ίβκοβιτς στον Ολυμπιακό - Τα πάνω-κάτω με Μπλατ - Σκάει και μεταγραφάρα;

του Pick n' Scroll
Επιστροφή... Ίβκοβιτς στον Ολυμπιακό - Τα πάνω-κάτω με Μπλατ - Σκάει και μεταγραφάρα;

Αλλάζουν τα πάντα στο λιμάνι, τι παίζει με τον παίκτη... διάβολο.

Ο Ολυμπιακός, όσον αφορά στο κομμάτι των ξένων, δεν πήρε μεγάλα ονόματα. Θα μπορούσε να πάρει 1-2 τέτοια και από κει και πέρα να καλύψει τις θέσεις με πολύ πιο φτηνούς οικονομικά παίκτες. Ο Ντέιβιντ Μπλατ, όμως, δεν μπήκε σε αυτή τη λογική, γιατί η νοοτροπία του είναι, όχι να δουλεύει με μεγάλα ονόματα, αλλά να δημιουργεί παίκτες. Κάτι που έκανε στη Μακάμπι, κάτι που έκανε στην Νταρουσάφακα, κάτι που θέλει να κάνει και στον Ολυμπιακό.

Γι' αυτό πήρε τον ΛεΝτέι, τον Γουίλιαμς-Γκος, ακόμη και τους πιο γνωστούς Τίμα και Τουπάν, που, όμως, δεν είναι πρώτης κλάσης παίκτες. Ο Μπλατ θέλει να φτιάξει μία ομάδα-πρότυπο στον Πειραιά, που θα τρέχει, θα παίζει ωραίο μπάσκετ και θα κερδίζει. Κάτι ανάλογο με εκείνη, δηλαδή, που είχε φτιάξει ο Ντούσαν Ιβκοβιτς.

Σε ερώτηση χθες αν θα αποκτηθεί ένας ακόμη παίκτης, ο προπονητής του Ολυμπιακού απάντησε διπλωματικά: «Δεν περιμένω κάποια αλλαγή τώρα. Επειδή είμαστε στον επαγγελματικό αθλητισμό ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Εχουμε ένα γεμάτο και ταλαντούχο ρόστερ. Είμαι χαρούμενος για το πώς τα έχουμε βρει» είπε σχετικά.

Ο Ολυμπιακός, όπως πάντα, έχει τα μάτια του στραμμένα στην αγορά. Προς το παρόν δεν πρόκειται να πάρει παίκτη. Ο Μπλατ θα δει τα φιλικά παιχνίδια και μετά θα αποφασίσει αν θα πρέπει να γίνει κάποια κίνηση.

Την ίδια ώρα κυκλοφόρησε φήμη για τον Τζόρνταν Τίοντορ, τον διαβολικό γκαρντ της Αρμάνι. Πρόκειται, όμως, για φήμη και τίποτα παραπάνω, αν και οι Πειραιώτες τον χρειάζονταν έναν ακόμη γκαρντ, γι' αυτό άλλωστε πήγαν να πάρουν τον Πιέρια Χένρι, ο οποίος εν τέλει πήγε στην Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags