Facebook Pixel Θα γίνει ο «σκοτωμός» του αιώνα - ΠΑΟ και Ολυμπιακός για τον ίδιο παικταρά - Ποιος τον παίρνει...
| 2018-08-23 14:45:00

Θα γίνει ο «σκοτωμός» του αιώνα - ΠΑΟ και Ολυμπιακός για τον ίδιο παικταρά - Ποιος τον παίρνει;

του Pick n' Scroll
Θα γίνει ο «σκοτωμός» του αιώνα - ΠΑΟ και Ολυμπιακός για τον ίδιο παικταρά - Ποιος τον παίρνει;

Ακονίζουν από τώρα τα μαχαίρια τους... 

Αναψε φωτιές χθες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο instagram. Ο Κώστας Σλούκας δημοσίευσε φωτογραφία με την φανέλα της Εθνικής, λέγοντας πόσο ανυπόμονος είναι για τα παιχνίδια των «παραθύρων» που έρχονται.

Μία φίλη του Παναθηναϊκού σχολίασε, καλώντας τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να πάρει τον Κώστα Σλούκα στο «τριφύλλι». Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού δεν πέταξε την μπάλα στην εξέδρα. Σχολίασε με το «next year». Του χρόνου δηλαδή.

Λέτε μετά τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο Παναθηναϊκός να πάρει και τον Κώστα Σλούκα; Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Αλλωστε οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν βάλει σχέδιο από φέτος να ελληνοποιήσουν το ρόστερ τους. Και έχουν ήδη κάνει σημαντικά βήματα. Αν πάρουν και τον Κώστα Σλούκα, τότε θα έχουν αγγίξει το τέλειο.

Ο διεθνής γκαρντ υπέγραψε πέρυσι το καλοκαίρι για 2+1 χρόνια στη Φενέρ. Ο τελευταίος χρόνος είναι στην ευχέρεια και των δύο πλευρών.

Το επόμενο καλοκαίρι, πάντως, δε θα είναι μόνο ο Παναθηναϊκός που θα κινηθεί για τον παίτκη. Θα είναι, βέβαια, και ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι άλλωστε η ομάδα που έβγαλε στο προσκήνιο τον 28χρονο άσο. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός τον έχει περισσότερη ανάγκη και θα τον έχει ειδικά αν ο Βασίλης Σπανούλης αποφασίσει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ο Βασίλης Σπανούλης το επόμενο καλοκαίρι θα είναι 37 ετών και πριν από δύο μήνες υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Οπως γίνεται κατανοητό, το καλοκαίρι του 2019 θα έχουμε τον... πόλεμο των άστρων για τον Κώστα Σλούκα. Θα πάει στον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό; Θα συνεχίσει στη Φενέρ ή θα πάει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα; 

Το θερμόμετρο για τον διεθνή γκαρντ θα φτάσει πολύ ψηλά και θα είναι σίγουρα η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags