Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κατέστρεψε» καριέρες ο Σφαιρόπουλος - Στα... αζήτητα ένα κάρο παίκτες - Τη «γλίτωσε» ο Παπαπέτρου
| 2018-08-26 12:15:00

«Κατέστρεψε» καριέρες ο Σφαιρόπουλος - Στα... αζήτητα ένα κάρο παίκτες - Τη «γλίτωσε» ο Παπαπέτρου

του Pick n' Scroll
«Κατέστρεψε» καριέρες ο Σφαιρόπουλος - Στα... αζήτητα ένα κάρο παίκτες - Τη «γλίτωσε» ο Παπαπέτρου

Ακόμα και ο ίδιος δεν έχει βρει δουλειά.

 

Πολλά πράγματα είναι σχετικά στον αθλητισμό. Η ουσία, όμως, είναι ότι για τον περυσινό Ολυμπιακό υπάρχει ένα δεδομένο: με εξαίρεση τον Ιωάννη Παπαπέτρου, όλοι οι παίκτες, που έφυγαν είτε πήγαν σε χειρότερες ομάδες, είτε δεν έχουν βρει ακόμα δουλειά.

Ο Παπαπέτρου ως γνωστόν ήθελε να φύγει από τον Πειραιά και να πάει στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Από κει και πέρα, Μπράιαν Ρόμπερτς και Κάιλ Γουίλτζερ μετακόμισαν στην Μάλαγα. Και σε μία Μάλαγα μάλιστα, που πλέον δεν συμμετέχει στην Ευρωλίγκα.

Ο Κιμ Τιλί είναι κάπου δικαιολογημένος, αφού έχασε το μεγαλύτερο μέρος της περυσινής χρονιάς με τους τραυματισμούς, που είχε. Πήγε στην Γκραν Κανάρια, που θα παίξει στην Ευρωλίγκα, αλλά δεν έχει καμία σχέση ως ομάδα με τον Ολυμπιακό.

Ο Τζαμέλ ΜακΛιν, που έκανε περυσι κάποια πολύ καλά παιχνίδια, από την ζέστη της Ελλάδας πήγε στο κρύο της Ρωσίας και την Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ομάδα, που επίσης δεν συμμετέχει στην Ευρωλίγκα.

Τέλος, υπάρχουν και ο Χόλις Τόμπσον με τον Μπόμπι Μπράουν, που είναι στο ταμείο ανεργίας. Και είναι σίγουρο ότι αν βρουν, δεν θα βρουν ομάδα επιπέδου Ολυμπιακού.

Αυτά είναι τα παρεπόμενα μίας -ακόμη- χρονιάς, που οι Πειραιώτες δεν πήραν τίτλο. Έχασαν το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό, στο Κύπελλο αποκλείστηκαν από την ΑΕΚ, στην Ευρωλίγκα με πλεονέκτημα έδρας αποκλείστηκαν από την Ζαλγκίρις. 

Και μέσα σε όλα χωρίς ομάδα είναι και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια είναι χωρίς τίτλο. Πλήρωσε και αυτός την δική του ευθύνη.

Αν ο Ολυμπιακός π.χ. είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα πέρυσι, κάποιοι θα είχαν μείνει. Οπως ίσως ο Σφαιρόπουλος και ο Ρόμπερτς. Δεν τα κατάφεραν, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» και έτσι έγιναν τα πράγματα, όπως τα προαναφέραμε. 

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, που διαδέχθηκε τον Σφαιρόπουλο, θέλει σαφώς διαφορετική εξέλιξη των πραγμάτων και στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσει τουλάχιστον έναν τίτλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags