Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκαλύψεις για ΠΑΟΚ – Ο Καρέλης έρχεται επειδή κάποιος πονά στη μέση – Η αλήθεια για Μπίσεσβαρ
| 2018-08-31 23:08:00

Αποκαλύψεις για ΠΑΟΚ – Ο Καρέλης έρχεται επειδή κάποιος πονά στη μέση – Η αλήθεια για Μπίσεσβαρ

του Κωστή Ραπτόπουλου
Αποκαλύψεις για ΠΑΟΚ – Ο Καρέλης έρχεται επειδή κάποιος πονά στη μέση – Η αλήθεια για Μπίσεσβαρ

Ρουκέτες από Θεσσαλονίκη για μεταγραφές και όχι μόνο.

 

Ο Καρέλης είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος αν τον έχεις μαζί σου παρέα στην ταβέρνα και στην πέσουνε, είναι βέβαιο, ότι δεν θα φας ξύλο. Θα τους πλακώσεις δηλαδή με τον Καρέλη δίπλα σου. Είναι ένα πολύ δυνατό παιδί, ταύρος. Θα μπορούσε να πάει και στο ΜΜΑ και στο μποξ και στην πάλη. Είναι θαύμα της φύσης.

Έχει ταχύτητα, είναι δυνατός. Έχει έφεση στο σκοράρισμα, είναι καλός στις κεφαλιές. Είναι αθληταράς. Βέβαια εγώ αυτά τα σώματα στο ποδόσφαιρο τα φοβάμαι, όταν γεράσουν ή περάσουν έναν τραυματισμό. Για παράδειγμα ο Γιάγια Τουρέ, στα 36 του, είναι βαρύ κορμί. Αυτό το φοβάμαι στον Καρέλη.

Κορμιά σαν του Καρέλη αν περάσουν τα 30 ή μετά από τραυματισμό δεν επανέρχονται στο 100%/. Αν ο Καρέλης είναι το 70% από αυτό που θυμάμαι στον Παναθηναϊκό, νομίζω, ότι είναι μία καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, γιατί παίζει φορ σε 4-3-3, 4-4-2, δεύτερο σέντερ φορ σε 4-4-2 σε ευθεία και ρόμβο, δεύτερος επιθετικός ή σέντερ φορ στο 3-5-2. Παίζει αριστερό εξτρεμ σε 4-4-2, 4-3-3. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, αν είναι στα καλά του μπορεί να παίξει ως αριστερός μπακ-χαφ στο 3-5-2. Οπότε είναι μία καλή λύση.

Να σας δώσω όμως και μία είδηση. Ο Τσούμπα Ακπόμ έχει σοβαρό πρόβλημα με τη μέση του, αλλά το κρατάνε το θέμα σαν επτασφράγιστο μυστικό. Αυτός είναι και ένας σοβαρός λόγος που πήραν τον Καρέλη. Είναι κουσουρλής δηλαδή ο παίκτης που πήρε ο ΠΑΟΚ δανεικός από την Άρσεναλ. Είναι και αυτά μέσα στο ποδόσφαιρο.

Είδηση είναι επίσης, ότι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι κρυφά τιμωρημένος! Γιατί; Επειδή τον έπιασαν να πίνει χαράματα. Και ο κόσμος ψάχνει να βρει τι παίζεται με τον Ολλανδό. Θα το μάθουμε μετά από μήνες, όταν θα έχει φύγει και θα πούνε «να ο Μπίσεσβαρ το έτσουζε». Μα τώρα καίει το ρεπορτάζ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags