Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός είναι ο παίκτης που έχει «τρελάνει» τον Μπλατ - «Ψήνεται» από τώρα για... NBA!
| 2018-09-02 16:45:00

Αυτός είναι ο παίκτης που έχει «τρελάνει» τον Μπλατ - «Ψήνεται» από τώρα για... NBA!

του Pick n' Scroll
Αυτός είναι ο παίκτης που έχει «τρελάνει» τον Μπλατ - «Ψήνεται» από τώρα για... NBA!

Tι "σχέση" έχει με τον... Τζον Στόκτον;

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στο Μέτσοβο και βεβαίως είναι ακόμη πάρα πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Ούτε καν κάποια πρώτα δεν μπορούν να βγουν. Υπάρχουν, όμως, κάποια δεδομένα, κάποιες σταθερές. Οπως το ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ πιστεύει πάρα πολύ στον Ουίλιαμς-Γκος. Τον Αμερικάνο πλέι-μέικερ, ο οποίος έκανε εντυπωσιακή χρονιά πέρυσι με την Παρτίζαν.

Τον Ουίλιαμς-Γκος τον είχε βάλει στο στόχαστρο ο Ολυμπιακός και μεσούσης της περυσινής σεζόν, πριν πάρει τον Μπόμπι Μπράουν. Η Παρτίζαν, όμως, δεν τον έδινε.

Επίσης, ο νέος γκαρντ των Πειραιωτών είχε φθάσει πέρυσι το καλοκαίρι πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ, αφού ήταν ξετρελαμένος μαζί του ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο Σέρβος ατζέντης του παίκτη, όμως, Αλεξάντερ Ράσκοβιτς, τον έστειλε στους συμπατριώτες του της Παρτίζαν.

Δεν έκανε άσχημα, αν αναλογιστούμε ότι σε μία χρονιά ο 24χρονος πήγε στην Ευρωλίγκα και σε μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Ο Μπλατ τον πιστεύει, λοιπόν, πάρα πολύ και θεωρεί ότι θα τον εξελίξει τρομερά. Πιστεύεται ότι δεν αργεί η ώρα, που ο Ουίλιαμς-Γκος θα πάει στο ΝΒΑ, αφου είχε ήδη εξαιρετική φήμη από την κολεγιακή του παρουσία κυρίως στο Γκονζάγκα (ήταν και στο Ουάσινγκτον). Το πανεπιστήμιο, που έβγαλε τον απίστευτο Τζον Στόκτον.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί παράλληλα τυχερό τον Αμερικάνο γκαρντ, γιατί έχει δίπλα του τον Βασίλη Σπανούλη. Και θα μάθει πολλά από έναν εκ των κορυφαίων περιφερειακών παικτών στην ιστορία της Ευρωλίγκας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags