Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεταγραφή έκπληξη στον Ολυμπιακό, έρχεται νέος… Χάινς - Με αυτόν έχει «τρελαθεί» ο Μπλατ!
| 2018-09-04 18:05:00

Μεταγραφή έκπληξη στον Ολυμπιακό, έρχεται νέος… Χάινς - Με αυτόν έχει «τρελαθεί» ο Μπλατ!

του Pick n' Scroll
Μεταγραφή έκπληξη στον Ολυμπιακό, έρχεται νέος… Χάινς - Με αυτόν έχει «τρελαθεί» ο Μπλατ!

Τα αλλάζει όλα στο Λιμάνι ο κόουτς των Ερυθρολεύκων.

Ο Ολυμπιακός έδωσε τα δύο πρώτα του φιλικά με τον ΠΑΟΚ και τον Αρη, με τον Ουίλιαμς-Γκος να είναι από εκείνους, που έχουν κλέψει την παράσταση. Ο πρώην γκαρντ της Παρτίζαν αρχίζει σιγά σιγά και ξεδιπλώνει το ταλέντο του με τον Ντέιβιντ Μπλατ να τον πιστεύει πολύ, μα πάρα πολύ.

Ο άλλος ξένος των Πειραιωτών, που ήταν και είναι με ερωτηματικό, είναι ο Ζακ ΛεΝτέι. Και είναι ερωτηματικό, γιατί δεν έχει παίξει στο υψηλό επίπεδο, γιατί είναι δεν είναι δύο μέτρα. Και όσο και αν το μπάσκετ έχει αλλάξει, οι πολλοί πιστεύουν ότι με ύψος περίπου δύο μέτρα δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς στην θέση του σέντερ, τουλάχιστον στην Ευρωλίγκα.

Ο ΛεΝτέι πήγε και αυτός πολύ καλά στα δύο φιλικά με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Εκείνο, όμως, που αναρωτιούνται όλοι είναι «τι θα γίνει αν χτυπήσει ο Μιλουτίνοφ για π.χ. δύο μήνες; Θα την βγάλουμε με τον ΛεΝτέι και τον Μπόγρη;».

Η απάντηση σε όλα αυτά είναι υπομονή. Ο Μπλατ πάντα έχει στο μυαλό του μία προσθετική κίνηση, απλά πρέπει να δει τα πιο δυνατά φιλικά για να μπορεί να βγάλει μία πιο ασφαλή άποψη.

Παράλληλα, όμως, όλοι πρέπει να έχουν στο μυαλό τους την περίπτωση του Κάιλ Χάινς. Οταν είχε πάει στον Ολυμπιακό, πολλοί τον αμφισβητούσαν. Και είχαν να λένε για το χαμηλό του ύψος. Μετά τις πρώτες εμφανίσεις, οι περισσότεροι ζητούσαν την απομάκρυνσή του.

Τελικά, ο Χάινς, όχι μόνο έμεινε, αλλά έγινε ο βασιλιάς του Πειραιά, πηγαίνοντας από κει και πέρα και συνεχίζοντας μέχρι σήμερα στην ΤΣΣΚΑ με πάρα πολύ μεγάλα συμβόλαια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags