Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τρελαμένος» με Ολυμπιακό, του ρίχνει... άκυρο και λάδι στη φωτιά - Χαμός σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ!
| 2018-09-05 16:30:00

«Τρελαμένος» με Ολυμπιακό, του ρίχνει... άκυρο και λάδι στη φωτιά - Χαμός σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ!

του Pick n' Scroll
«Τρελαμένος» με Ολυμπιακό, του ρίχνει... άκυρο και λάδι στη φωτιά - Χαμός σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ!

Έχει αγριέψει το πράγμα ακόμα και στην προετοιμασία. «Κόλαση»...

Ο Παναθηναϊκός έκανε χθες το απόγευμα το «3 στα 3» στα φιλικά προετοιμασίας. Είχε νικήσει τους Λάιονς του Μπουρούση, επικράτησε δύσκολα του ΠΑΟΚ και χθες έδωσε συνέχεια με εύκολη νίκη επί του Αρη. Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ικανοποιημένος από όσα έχει δει μέχρι στιγμής, γνωρίζοντας, βέβαια, ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς και ότι χρειάζεται τρομερή δουλειά για να φθάσει η ομάδα του στο επιθυμητό επίπεδο.

Εκείνο, πάντως, που φαίνεται μέχρι στιγμής είναι η δύναμη του Παναθηναϊκού στην θέση «3». Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι σαν να βρίσκεται χρόνια στο «τριφύλλι». Η προσαρμογή του στη νέα του ομάδα είναι άψογη, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μοιάζει έτοιμος για την καλύτερη χρονιά της καριέρας του. Χθες με τον Αρη έκανε την διαφορά, αλλά όλοι στον Παναθηναϊκό γενικά έχουν να λένε για έναν νέο Παπαπέτρου, συγκρίνοντάς τον με την εποχή του Ολυμπιακού. 

Δεν είναι έκπληξη, αλλά ο Ματ Λοτζέσκι στο ξεκίνημα της σεζόν πατάει πολύ γερά στα πόδια του. Πέρυσι είχε μεταπτώσεις στην απόδοσή του και ο λόγος ήταν ότι προερχόταν από χρονιά με τραυματισμούς στον Ολυμπιακό. Στους τελικούς, όμως, της περυσινής χρονιάς βοήθησε πολύ και πλέον θέλει να δείξει με μεγαλύτερη συνέπεια, με μεγαλύτερη σταθερότητα την αξία του.

Κοντά σε Παπαπέτρου και Λοτζέσκι, υπάρχει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος δύσκολα δεν θα δώσει με συνέπεια αυτό που περιμένει ο προπονητής του. Είναι «σκυλί» στην άμυνα, αλλά η διαφορά έχει να κάνει με το ότι έχει δουλέψει πολύ και εμφανίζεται σημαντικά βελτιωμένος στο επιθετικό κομμάτι. Τόσο στο σουτ, όσο και στον γενικότερο τρόπο λειτουργίας στην επίθεση.

Ο Τσάβι Πασκουάλ και ο Παναθηναϊκός θέλουν δυναμικό ξεκίνημα σε μία χρονιά, όπου ο μεγάλος στόχος είναι ο ίδιος, όπως τα τελευταία έτη: επιστροφή στο φάιναλ-φορ. Φέτος οι πρωταθλητές πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν, αν και τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα με ΤΣΣΚΑ, Φενέρ και Ρεάλ να είναι πολύ μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags