Facebook Pixel Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει… - Αυγουστιάτικο μεταγραφικό χτύπημα-απάντηση σε όλους ο Τίγρης
| 2018-09-11 20:45:00

Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει… - Αυγουστιάτικο μεταγραφικό χτύπημα-απάντηση σε όλους ο Τίγρης

Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει… - Αυγουστιάτικο μεταγραφικό χτύπημα-απάντηση σε όλους ο Τίγρης

Οι οπαδοί της ΑΕΚ περιμένουν με κομμένη την ανάσα…

Μέσα καλοκαιριού ήταν που ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ είχαν αρχίσει να κάνουν τις πρώτες κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι. Η ΑΕΚ περίμενε, και το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με ορίζοντα τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ πλησίαζε… απειλητικά. Ώσπου έκανε το μπαμ. Τριπλό μάλιστα. Πόνσε, Μπογέ και Άλεφ. Ποδοσφαιριστές που αργά ή γρήγορα, εύκολα ή δύσκολα ήρθαν στα Σπάτα, έστω κι αν ο Πόνσε έκανε αρχικά τον δύσκολο, έστω κι αν ο Μπογέ ήρθε με πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Τουλάχιστον, σταμάτησε αφενός η γκρίνια των οπαδών, αφετέρου η ομάδα ενισχύθηκε ουσιαστικά κι ενώ αρχές καλοκαιριού είχε σκάσει η «μεταγραφάρα» Μάρκο Λιβάγια. Τώρα όμως;

Τώρα η πρωταθλήτρια μπήκε στους ομίλους. Και δεν προχώρησε μεταγραφικά, με εξαίρεση την απόκτηση του ελεύθερου από τον Ολυμπιακό, Γιαννιώτα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήθελε άλλωστε παίκτη στα φτερά και η εύκολη λύση ήταν ο πρώην ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων. Αν βγει το «ρίσκο», θα δείξει καθώς τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για την Ένωση. Το πρωτάθλημα είναι πάλι εδώ από αυτό το Σαββατοκύριακο και από βδομάδα αρχίζει το ευρωπαϊκό ταξίδι στα αστέρια και μάλιστα με δύο μεγάλες απουσίες για τέσσερα ματς, του «πολύ» Λιβάγια και του πολυεργαλείου Λόπες.

Σε αυτά, κουμπώνει ένα τεράστιο πρόβλημα για τον Ουζουνίδη. Η μοναξιά του Σιμόες. Το μοναδικό -μέχρι στιγμής- καθαρόαιμο 6άρι στη διάθεση του τεχνικού της Ένωσης. Και η γκρίνια δίνει και παίρνει μεταξύ των οπαδών της Ένωσης, με δεδομένο το απαιτητικό αλλά και «κερδοφόρο» πρόγραμμα των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο χρόνος λοιπόν μετράει βασανιστικά αντίστροφα, προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου των ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Τι θα κάνει η ΑΕΚ; Θα πάρει παίκτη στο κέντρο; Τα πρωτοσέλιδα έχουν αναδείξει 1-2 περιπτώσεις τα τελευταία 24ωρα, μα κανείς από αυτούς δεν παίζει, τουλάχιστον σύμφωνα με τη δική μας πληροφόρηση.

Θα κάνει λοιπόν κίνηση ο Τίγρης; Ο Παναγιώτης Κονέ είναι μια λύση. Όχι του καθαρού 6ριού, αλλά του παίκτη που ξέρει την ομάδα, που θα ήθελε να έρθει πάλι, που γρήγορα θα μπει (και πέρυσι χωρίς προετοιμασία ήρθε), της δοκιμασμένης και επιτυχημένης λύσης θα έλεγα εγώ. Γιατί όχι λοιπόν, αν και –κακά τα ψέματα- κάθε λεπτό που περνά, απομακρύνεται η περίπτωσή του.

Τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία του Μελισσανίδη να ανακτήσει έδαφος. Και ουσιαστικό και επικοινωνιακό, ειδικά μετά την εξέλιξη στην υπόθεση Χριστοδουλόπουλου. Τώρα στο φινάλε για να γίνει νέα αρχή. Η χρονιά τώρα ξεκινάει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τον θυμάστε τον Πετρόπουλο του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ; Απίστευτο πού θα παίζει μπάλα από φέτος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags