Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κόντρα» στους Αγγελόπουλους ο Μπλατ - Πάει για μεταγραφάρα ο Ολυμπιακός - Πότε θα σκάσει
Μπάσκετ
| 2018-09-11 20:38:00

«Κόντρα» στους Αγγελόπουλους ο Μπλατ - Πάει για μεταγραφάρα ο Ολυμπιακός - Πότε θα σκάσει

του Pick n' Scroll
«Κόντρα» στους Αγγελόπουλους ο Μπλατ - Πάει για μεταγραφάρα ο Ολυμπιακός - Πότε θα σκάσει

Κι όμως, στο λιμάνι κάτι «ψήνουν»! Πού και με ποιον; Για διαβάστε...

Ο Ολυμπιακός προχωράει την προετοιμασία του με τον Ντέιβιντ Μπλατ να είναι πολύ ικανοποιημένος από αυτά, που βλέπει από τους παίκτες του. Εχθρός, όμως, του καλού είναι το καλύτερο. Και μπορεί ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος να είπε χθες ότι οι κινήσεις ολοκληρώθηκαν, εν τούτοις τέτοια πράγματα λέγονται συνεχώς από παράγοντες και προπονητές, αλλά στην πορεία αλλάζουν.

Είναι πιθανό εν τέλει ο Ολυμπιακος να προχωρήσει ως έχει, αλλά ο Μπλατ πάντα ρίχνει κλεφτές ματιές στην αγορά. Κάτι, που είχε παραδεχθεί και πριν από μερικές μέρες.

Αν κάτι θα ψάξει να πάρει η ομάδα του Πειραιά (αν λέμε), αυτός θα είναι ένας βοηθητικός ψηλός παίκτης. Ενας αθλητικός πάουερ-φόργουορντ, που θα μπορέσει να παίζει και στις δύο θέσεις. Τέτοιος παίκτης δεν υπάρχει τώρα στο ρόστερ της ομάδας. 

Αν θα γίνει κίνηση θα εξαρτηθεί και από την κατάσταση, στην οποία θα επανέλθει ο Δημήτρης Αγραβάνης από τον σοβαρό του τραυματισμό.

Και αν θα γίνει τέτοια κίνηση επίσης, θα γίνει, όταν αρχίσουν τα «κοψίματα» στο ΝΒΑ. Το πρωτάθλημα στις ΗΠΑ ξεκινάει στα μέσα του Οκτωβρίου. Οπότε τα πρώτα «κοψίματα» θα αρχίσουν να γίνονται από τα τέλη του τρέχοντος μήνα. Και σίγουρα θα υπάρχουν πολλές επιλογές ψηλών, που δεν υπάρχουν τώρα.

Διαθέσιμοι και ποιοτικοί ψηλοί αυτή την εποχή είναι ο Οκάρο Ουάιτ, o Αρτσιόμ Παραχούσκι και ο Τζέιμς Ογκουστιν. Μόνο ο Ουάιτ είναι στα θέλω των Πειραιωτών. Οι τελευταίοι, όμως, είπαμε ότι δεν θα κάνουν κίνηση τώρα. Αν θα την κάνουν, θα την κάνουν μετά από ένα μήνα. Και προφανώς δεν θα πρόκειται για τόσο ακριβό παίκτη, όπως είναι ο Οκάρο Ουάιτ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags