Facebook Pixel Τεράστιος Κιθ, άφαντος Γκιστ, «τρέλα» Πασκουάλ - Διαφορά με Ματσιούλις, «φονιάς» Γιαννόπουλος
| 2018-09-15 10:26:00

Τεράστιος Κιθ, άφαντος Γκιστ, «τρέλα» Πασκουάλ - Διαφορά με Ματσιούλις, «φονιάς» Γιαννόπουλος

του Pick n' Scroll
Τεράστιος Κιθ, άφαντος Γκιστ, «τρέλα» Πασκουάλ - Διαφορά με Ματσιούλις, «φονιάς» Γιαννόπουλος

Ξεχώρισαν Λοτζέσκι και Τόμας, θετικός ο «άγνωστος» Ρόμπερσον.

Η ΑΕΚ νίκησε πέρυσι τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, το οποίο και κατέκτησε στο τέλος, στον τελικό με τον Ολυμπιακό. Νίκησε και χθες τους «πράσινους», στο φιλικό που έγινε στην Κύπρο. Σε ένα παιχνίδι, στο οποίο και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών και εθνικών ομάδων.

Στο τέλος κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν νικήσει οι «πράσινοι», αλλά ο Κιθ Λάνγκφορντ αστόχησε στο σουτ που πήρε. Ο Κιθ Λάνγκφορντ, στα 35 του, έδειξε την τεράστια του κλάση. Εδειξε σε καλή κατάσταση, αλλά έπαιξε και 32 λεπτά, διάστημα, που δε θα παίζει στους επίσημους αγώνες. Από τους πρωταθλητές, φάνηκαν επίσης ο Ματ Λοτζέσκι και ο Ντεσόν Τόμας. Ξεχώρισαν για την ευστοχία τους, για το μακρινό τους σουτ, που άλλωστε είναι και το μεγάλο τους ατού. 

Ο Στεφάν Λάσμε είχε κάποιες καλές στιγμές, όχι, όμως, και ο Τζέιμς Γκιστ. Ο Νίκος Παππάς προσπάθησε, ο Ίαν Βουγιούκας δεν φάνηκε.

Από την ΑΕΚ, ο Γιόνας Ματσιούλις ήταν εκείνος που έκανε τη διαφορά. Και μάλιστα κόντρα στην πρώην του ομάδα ήταν αυτός που έκρινε το ματς με το μεγάλο τρίποντο που έβαλε στο τέλος (δείτε το ΕΔΩ). Στα 33 του ο Λιθουανός εμφανίστηκε σε πολύ καλή κατάσταση και είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Πολύ καλός ήταν και ο Χάρης Γιαννόπουλος, επίσης με μεγάλα σουτ, όπως και ο Βινς Χάντερ, που έδωσε μάχες κάτω από τα δύο καλάθια.

Θετικός ήταν ο «άγνωστος» ξένος της ΑΕΚ, Τάιλερ Ρόμπερσον, ο οποίος θα βοηθήσει και στο «4», όχι μόνο στη θέση του σέντερ, για την οποία βασικά αποκτήθηκε.

Ακόμη είναι γενικά νωρίς για συμπεράσματα και ειδικά γι' αυτές τις δύο ομάδες, που έχουν πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ τους και στο χθεσινό φιλικό εμφανίστηκαν με συνθέσεις ανάγκης.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, τσαντίστηκε όχι για την ήττα, αλλά για υποδείξεις των διαιτητών προς το τέλος του παιχνιδιού. Είναι φιλικά, αλλά κανείς δεν θέλει να χάνει ακόμη και σε αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Χαμός» στον ΠΑΟΚ πριν τον ΟΦΗ - Αυτόν «τελειώνει» ο Λουτσέσκου - Τι έγινε, ποιον βάζει στη θέση του

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags