Facebook Pixel Sportdog.gr | «Όλε για το γκολ στο 92’; Πόσο μίκρυναν τον Ολυμπιακό!» - Τρομερά πράγματα στο Καραϊσκάκη!
| 2018-09-17 17:40:00

«Όλε για το γκολ στο 92’; Πόσο μίκρυναν τον Ολυμπιακό!» - Τρομερά πράγματα στο Καραϊσκάκη!

του Βαγγέλη Καράμαλη
«Όλε για το γκολ στο 92’; Πόσο μίκρυναν τον Ολυμπιακό!» - Τρομερά πράγματα στο Καραϊσκάκη!

Ο καλύτερος Έλληνας και η ΦΩΤΟ του Λάζαρου που τα λέει όλα.

Πολλοί το είδαν, λίγοι το κατάλαβαν, αρκετοί το σχολίασαν.

Ο Ολυμπιακός έχει μόλις πάρει μία αγχωτική και δύσκολη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με τον Νάτχο να «εκτελεί» από κοντά με ένα πολύ ωραίο σουτ, από αυτά που σου δείχνουν γιατί έχει βγάλει τόσα λεφτά από το ποδόσφαιρο και γιατί οι Ερυθρόλευκοι χρειάστηκε να τα… σκάσουν χοντρά το καλοκαίρι για να τον φέρουν.

Δευτερόλεπτα μετά την κατάληξη της μπάλας στα δίχτυα του εξαιρετικού, αλλά και άτυχου για ακόμα ένα βράδυ, Παπαδόπουλου και το Καραϊσκάκη παίρνει φωτιά. Ο Νάτχο πανηγυρίζει σαν τρελός και ζητάει από τον κόσμο να σηκωθεί από τις θέσεις τους και τρέχει να σκαρφαλώσει στην εξέδρα, ενώ αμέσως πέφτουν πάνω του όλοι οι συμπαίκτες του.

Η έκρηξη χαράς όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς μετά το σφύριγμα της λήξης και το 3χ3 στο πρωτάθλημα, παίκτες, προπονητικό τιμ και φίλαθλοι, πανηγυρίζουν όλοι μαζί τραγουδώντας συνθήματα μία ακόμα νίκη της ομάδας, ένα μικρό βήμα προς το μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας.
 

Βέβαια, για να γίνει αυτό, θα χρειαστεί πρώτα ο Ολυμπιακός να ξαναγίνει κανονική ομάδα, που πέρυσι δεν ήταν, να παίξει ωραίο και σωστό ποδόσφαιρο, που πέρυσι δεν έπαιζε και να αρχίσουν και πάλι όλοι (παίκτες και κόσμος) να χαίρονται την μπάλα που βλέπουν, που πέρυσι δεν χαίρονταν.

Αν και ακόμα λοιπόν είναι πάρα πολύ νωρίς, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του φαίνεται πως φτιάχνουν μία κανονική ομάδα, κάτι που διαπιστώνει και η εξέδρα. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πηγαίνουν στο γήπεδο και δεν γιουχάρουν, όπως έκαναν μόνιμα πέρυσι, σε κάθε λάθος, σε κάθε στραβοκλωτσιά, σε κάθε γκέλα. Το ματς με τον Αστέρα ήταν στο 1-1, οι περισσότεροι είχαν πιστέψει πως η γκέλα έφτασε, αλλά κανείς δεν γκρίνιαζε. Το καλύτερο όμως ήταν αυτό που συνέβη μετά τη λήξη.

Οι παίκτες των Ερυθρολεύκων πήγαν μπροστά από τη Θύρα 7, όπως έκαναν και στα προηγούμενα φετινά εντός έδρας παιχνίδια και τραγούδησαν μαζί με τον κόσμο τους. Δεν έκαναν… όλε-όλε επειδή νίκησαν τον Αστέρα στο 92’, απλά χάρηκαν μία (μικρή) νίκη τους, μία (μικρή) επιτυχία τους, χάρηκαν το ποδόσφαιρο!

Μπορεί να φαίνεται λίγο όλο αυτό και πολλοί αντίπαλοι να το… χλευάζουν, κάνοντας λόγο για ομάδα που έχει μικρύνει, ωστόσο αυτό πλέον είναι και το μεγάλο όπλο του φετινού Ολυμπιακού. Η συσπείρωση, η απόφαση διοίκησης – παικτών – προπονητή ΚΑΙ εξέδρας να προχωρήσουν μαζί με στόχο την κορυφή.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός για ακόμα ένα παιχνίδι έβγαλε ποιότητα επιθετικά, αν και πάτησε ελάχιστα περιοχή με τον Γκερέρο να επιβεβαιώνει πως δεν είναι το βαρύ φορ, αλλά αυτός που μπορεί να… σπάει την μπάλα στον διπλανό του (όπως στο γκολ του Νάτχο), αλλά και τον Λάζαρο να βρίσκεται σε κακό βράδυ. Αντίθετα, άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος για τα περίπου 60 λεπτά που άντεξε λόγω κόπωσης, έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο. Ο άσος του Ολυμπιακού είναι με διαφορά ο πιο ποιοτικός και πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης της Σούπερ Λιγκ και επιτέλους βγάζει την ποιότητά του και στο χορτάρι!

ΥΓ. Ο Λάζαρος το χαίρεται σαν μικρό παιδί που παίζει στον Ολυμπιακό. Όχι ότι στην ΑΕΚ, στα μισά της περσινής σεζόν, ήταν ξενερωμένος. Απλά φέτος δείχνει πόσο πολύ θέλει να πιάσει και να δώσει απαντήσεις σε όσους τον έχουν… ξεγραμμένο.

Δείτε πως πανηγύρισε από τον πάγκο, αφού είχε γίνει αλλαγή, το γκολ του Νάτχο!



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags