Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκλεισε στόματα ο Μαρτίνς, κόβει το μάτι του – Γι’ αυτό δεν έχει κόμπλεξ - Πώς έσωσε το... έγκλημα
Ποδόσφαιρο
| 2018-09-21 00:29:00

Έκλεισε στόματα ο Μαρτίνς, κόβει το μάτι του – Γι’ αυτό δεν έχει κόμπλεξ - Πώς έσωσε το... έγκλημα

του Βαγγέλη Καράμαλη
Έκλεισε στόματα ο Μαρτίνς, κόβει το μάτι του – Γι’ αυτό δεν έχει κόμπλεξ - Πώς έσωσε το... έγκλημα

Μάγκας ο Πορτογάλος κόουτς, τι έδειξε κόντρα στη Μπέτις.

Ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε στο Europa League, καθώς έμεινε στο 0-0 με την Ρεάλ Μπέτις, αποτέλεσμα που άφησε μία δυσάρεστη γεύση, όπως παραδέχθηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Οι Πειραιώτες ήθελαν όσο τίποτα να ξεκινήσουν με νίκη στον Όμιλο, όμως βρήκαν απέναντί τους μία εξαιρετική ομάδα που θα κυνηγήσει ίσως και την πρώτη θέση κόντρα στη Μίλαν, ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός, πως όλα στράβωσαν στο 72’, όταν ανοήτως ο Τσιμίκας είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Μαρτίνς ωστόσο, βγήκε… νικητής το βράδυ της Πέμπτης από το Γ. Καραϊσκάκης, καθώς έδειξε για ακόμα ένα ματς πως πρόκειται για έναν πολύ καλό προπονητή, ο οποίος δουλεύει με την ομάδα του, δεν διστάζει να πάρει ρίσκα, ενώ είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, όταν του στραβώσει το παιχνίδι.

Ο Πορτογάλος λοιπόν, παρότι ελάχιστοι το περίμεναν, έκανε ροτέισον τελικά, καθώς άφησε εκτός τους Μιράντα, Χριστοδουλόπουλο και Γκερέρο και έδωσε φανέλα βασικού στους Μεριά, Φετφατζίδη και Χασάν, οι οποίοι τα πήγαν αρκετά καλά και σίγουρα έδωσαν και ανάσες στους άλλους τρεις. Ειδικά με τον «Φέτφα», ο κόουτς του Ολυμπιακού δικαιώθηκε απόλυτα, καθώς ήταν από τους καλύτερους των Πειραιωτών και σίγουρα δεν ήταν τυχαίο πως βρέθηκε μέσα σε όλες τις μεγάλες ευκαιρίες.

Βέβαια, η επιλογή του Μαρτίνς να πάει σε ακόμα ένα παιχνίδι με τους Καμαρά – Μπουχαλάκη στα χαφ δεν του… βγήκε, ωστόσο βλέποντας τον Έλληνα άσο να είναι σε κακό βράδυ, να μην έχει τρεξίματα και να δέχεται κίτρινη κάρτα, δεν δίστασε να τον αντικαταστήσει στο 35’, διορθώνοντας έτσι ένα δικό του λάθος και αποδεικνύοντας πως δεν… έχει κολλήματα!

Επίσης, ο Πορτογάλος έδειξε άμεσα αντανακλαστικά και όταν στράβωσε το παιχνίδι στο 72’ με την αποβολή του νεαρού Τσιμίκα, καθώς έβγαλε ένα από τους πιο ποιοτικούς του παίκτες, αλλά και αρκετά κουρασμένο, Ποντένσε και πέρασε στο γήπεδο τον έμπειρο Τοροσίδη, με τον οποίο και κλείδωσε την ισοπαλία. Ο Έλληνας άσος βρέθηκε εκεί που χρειαζόταν στην άμυνα στις τελευταίες φάσεις, ενώ έδωσε και μία… έξτρα ώθηση στους συμπαίκτες του με την ηγετική του παρουσία.

Συνολικά λοιπόν, παρά το 0-0 που δεν άρεσε ούτε στον ίδιο, ο Μαρτίνς πήρε θετικό βαθμό και άφησε υποσχέσεις για την συνέχεια. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός που χτίζει είναι μία ομάδα που σε αντίθεση με πέρυσι, γουστάρεις να την βλέπεις και προσπαθεί να παίξει μπάλα, είτε το ματς είναι 0-0 είτε 3-0 είτε έχει απέναντί του τον ΠΑΣ είτε την Μπέτις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Κράξιμο» στο Καραϊσκάκη - Αυτούς «έλουσαν» οι οπαδοί - Τα... άκουσε και παίκτης-έκπληξη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags