Facebook Pixel Αποκαλύψεις-φωτιά Γκόντζου για Παϊρόζ, Γιαννακόπουλο - «Πέσιμο» σε Ουζουνίδη - «Δε λέω ονόματα»
| 2018-09-29 09:40:00

Αποκαλύψεις-φωτιά για Παϊρόζ και Γιαννακόπουλο - «Πέσιμο» σε Ουζουνίδη - «Δε λέω ονόματα»

του Κώστα Γκόντζου
Αποκαλύψεις-φωτιά για Παϊρόζ και Γιαννακόπουλο - «Πέσιμο» σε Ουζουνίδη - «Δε λέω ονόματα»

O κορυφαίος ρεπόρτερ απαντάει στους αναγνώστες του Sportdog.

Aποκαλυπτικός, όπως πάντα, ο Κώστας Γκόντζος απαντάει στις ερωτήσεις των αναγνωστών του Sportdog για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό

Τι συμβαίνει με τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ και τι περιμένει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να μπει στην ΠΑΕ; Γιατί αδικείται ο Γιώργος Δώνης στη σύγκριση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και ποιοι είναι «παρατρεχάμενοι» που έχουν κάνει κακό στην ομάδα; 

Όλες οι «καυτές» απαντήσεις παρακάτω...

- Κώστα, έλεος. Θα μπει ο Ταϊλανδός; Εχει καταθέσει φάκελο; Ο Αλαφούζος είναι λέει αισιόδοξος. Τι γίνεται; Θέλουμε νέα για την ομάδα Κώστα.

«Κάτι νεότερο εκτός από το ότι οι προθεσμίες για να δείξει αρχικά και να βάλει στη συνέχεια λεφτά ο Παϊρόζ έχουν μετατεθεί μέχρι τις 21 Οκτώβρη, δεν υπάρχει. Τυπικά όλα αυτά είναι οκ, απλά μένει διαρκώς η απορία γιατί να τρενάρει τόσο πολύ η ιστορία από τη στιγμή που όλα αυτά είναι... τυπικά, όπως λένε. Αλλα σ' αυτό ο μόνος που μπορεί να δώσει απάντηση είναι ο ίδιος ο Ταϊλανδός είτε τώρα είτε αν και όταν μπει στην ΠΑΕ».

- Γιατί δεν έρχεσαι γήπεδο;

«Είσαι... πορτιέρης σε κάποια πόρτα και έχεις ιδία άποψη, έχεις αναλάβει κάποια "αποστολή ελέγχου" για το ποιος μπαινει και ποιος βγαίνει στο γήπεδο, με ποια ιδιότητα τέλος πάντων ρωτάς και για ποιο λόγο; Εξήγησέ το μου, λοιπόν, και μετά ευχαρίστως να σε διαφωτίσω σε κάθε απορία σου».

- Συμφωνώ στο ότι οι πιτσιρικάδες θα σκάσουν. Τι προτείνεις όμως; Ποια είναι η λύση για να παραμείνουμε σε τροχιά πενάδας;

«Δεν υπάρχει κάποια συνταγή γα το πώς θα μπούμε πεντάδα ή για το πώς θα αντιμετωπίσει ο Δώνης την πιθανή κούραση των μικρών. Θα τα δούμε αυτά στην πορεία και ανάλογα και με το τι προβλήματα θα παρουσιαστούν. Όσο για την πεντάδα είναι νωρίς ακόμα. Ο Παναθηναϊκός κυριολεκτικά αγώνα με αγώνα θα δίνει τη μάχη του για το καλύτερο».

- Με τον Δημήτρη τι παίζει; Τον βλέπω πιο ήρεμο τις τελευταίες μέρες. Περιμένει στη γωνία να μπουκάρει με όχημα το Athens Alive;

«Δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τις προθέσεις του Δημητρη. Έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις και τις προυποθέσεις που πρέπει να ισχύουν για να μπει με τους εταίρους του στον Παναθηναϊκό. Προς το παρόν περιμένει τις εξελίξεις, αλλά δεν περιμένει καθόλου στην... γωνία όπως μου λες. Περιμένει στο προσκήνιο κρατώντας ψηλά τα τμήματα που έχει δηλαδή το μπάσκετ κατά κύριο λόγο και τον Ερασιτέχνη και ταυτόχρονα εργάζεται καθημερινά με τους συνεργάτες του προκειμένου το πρότζεκτ του Athens Alive να δρομολογηθεί όσο γίνεται συντομότερα».

- Θέλω μια κριτική για τον Δώνη. Θεωρώ ότι αδικείται όλοι λίγο τον Ουζουνίδη, αναφέροντας ότι ο Δώνης σπάει γρήγορα τα... ρεκόρ του Ουζουνίδη. Ο ένας είχε ξενερωμένους άφραγκους κι ο άλλος παιδάκια που διψάνε.

«Γιατί αδικεί κάποιος τον Ουζουνίδη όταν παραθέτει συγκεκριμένα στοιχεία και αποτελέσματα της μέχρι τώρα δουλειάς του Δώνη; Οι συνθήκες όχι απλά δεν είναι διαφορετικές, αλλά είναι χειρότερες για τον Δώνη, αφού εκτός της ανασφάλειας και της έλλειψης διοίκησης στο πλάι του που υπήρχε και επί Ουζουνίδη, ο Δώνης δεν έχει ουτε τους παίκτες που είχε ο Ουζουνίδης, ούτε τη δυνατότητα να κάνει δεκατρείς μεταγραφές που έκανε ο Ουζουνίδης. Μάλλον ο Δώνης αδικείται λοιπόν όταν επιχειρείται σύγκριση στα ίσα με ό,τι έγινε επί Ουζουνίδη».

- Σε διαβάζω και λες συνέχεια για τους παρατρεχάμενους που έχουν κάνει κακό στην ομάδα μας. Πες επιτέλους ονόματα. 

«Σε τι θα σε οφελήσει αν σου πω και ονόματα; Άλλωστε, όλο αυτό που συμβαίνει στον Παναθηναϊκό με τους "παρατρεχάμενους" που επί της ουσίας κάνουν κουμάντο κιόλας τα τελευταία χρόνια, δεν έχει να κάνει με δυο, τρία ή τέσσερα και πέντε συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά με τη συνολική στάση ομαδοποιημενων ατόμων, όπως είναι για παράδειγμα οι οργανωμένοι, οι δημοσιογράφοι, οι "επώνυμοι Παναθηναϊκοί" των επισήμων, οι "ανθρωποι που έχουν πόστα" στο ποδοσφαιρικό τμήμα κατά καιρούς και πάει λέγοντας».

- Να λέμε και καμιά καλή κουβέντα για τον Αλαφούζο. Ολοι κάνουν λάθη, εντάξει. Αλλά φτάσανε σε σημείο να λένε κάποιοι ότι στο ΟΑΚΑ θα υποβιβαστούμε. Ελεος ρε Κώστα.

«Ο Αλαφούζος αν είχε κάνει από την πρωτη χρονιά αυτό που φέτος έγινε αναγκαστικά στον Παναθηναϊκό δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε. Όσο γα τα περί υποβιβασμού και τα σχετικά εντάξει, άλλωστε οι ίδιοι που τα έλεγαν είναι οι πρώτοι που ξεσαλώνουν τώρα σε βαθμό κακουργήματος για "τον Δώνη και τα μωρά του" σε μια προσπάθεια να ξεχαστούν αυτά που έλεγαν. Συνηθισμένο το φαινόμενο πια στον Παναθηναϊκό».

* Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου στον Κώστα Γκόντζο είτε στη σελίδα μας στο Facebook είτε στο [email protected]
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags