Facebook Pixel Απίστευτος «σκοτωμός» για Σλούκα - Αυτός τον «θέλει» περισσότερο - Εκεί προτιμάει να πάει
| 2018-10-02 15:45:00

Απίστευτος «σκοτωμός» για Σλούκα - Αυτός τον «θέλει» περισσότερο - Εκεί προτιμάει να πάει

του Pick n' Scroll
Απίστευτος «σκοτωμός» για Σλούκα - Αυτός τον «θέλει» περισσότερο - Εκεί προτιμάει να πάει

Bγήκαν τα «μαχαίρια» για τον Έλληνα παικταρά. Διαβάστε τι γίνεται...

Ο Κώστας Σλούκας μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι από τη Φενέρ και ήδη είναι το κεντρικό πρόσωπο της ελληνικής μπασκετικής επικαιρότητας. Είναι, γιατί τον έκανε να είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος απαντώντας προ ημερών σε επιθυμία φίλης του Παναθηναϊκού να πάρει στην ομάδα τον Σλούκα, απάντησε «του χρόνου». 

Το τι θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι, κανείς δεν μπορεί να το προδικάσει. Θα παίξει ρόλο, βέβαια, και το τι θα έχει πετύχει η Φενέρ. Και επίσης πώς θα είναι οικονομικά η Φενέρ.

Και αν τον θέλει ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που τον χρειάζεται περισσότερο. Ο Παναθηναϊκός έχει τον ηγέτη του, τον έχει μέχρι το καλοκαίρι του 2021, και μάλιστα ο Νικ Καλάθης είναι σε εξαιρετική ηλικία, στα 29 του χρόνια.

Και ο Ολυμπιακός έχει ηγέτη και τεράστιο, τον Βασίλη Σπανούλη. Μόνο που ο V-Span πηγαίνει στα 37 του χρόνια. Συν τοις άλλοις το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι, επίσης δεν μπορεί να στηριχτεί ένα τόσο μεγάλο μέγεθος, όπως ο Ολυμπιακός, σε έναν 37χρονο, ακόμη κι αν αυτός είναι ο Βασίλης Σπανούλης, ο τεράστιος αυτός παίκτης.

Παράλληλα, δεν υπάρχει αυτό,που λεγόταν, ότι οι σχέσεις του Ολυμπιακού με τον Κώστα Σλούκα δεν είναι καλές. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αν υπάρξει πρόσφορο έδαφος, ο διεθνής γκαρντ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να γυρίσει στον Πειραιά, αν και προτεραιότητά του είναι το εξωτερικό.

Ενα θέμα που έχει να κάνει με τον Κώστα Σλούκα και κάνει εντύπωση, είναι ότι τελευταία έχει γίνει πιο «ανοιχτός». Είτε με γενικότερες κινήσεις του, είτε με δράση στο διαδίκτυο. Είχαμε συνηθίσει σε ένα κλειστό παιδί που δεν έλεγε και δεν έκανε πολλά έξω από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ. Δεν έκανε και δεν έλεγε πολλά, ώστε να τα μαθαίνει το ευρύ κοινό, αυτό εννοούμε.

Πλέον, όμως, αυτή η κατάσταση έχει αλλάξει κάπως. Οπως μία φωτογραφία που δημοσιεύτηκε με τον Λουίτζι Ντατόμε, εκεί, όπου ο Έλληνας άσος δείχνει τους κοιλιακούς του. Αν πριν από καιρό μας έλεγαν ότι ο Κώστας Σλούκας θα βγει τέτοια φωτογραφία και αυτή η φωτογραφία θα κυκλοφορήσει, δεν θα το πιστεύαμε. 

Το ότι έχει αλλάξει, δεν είναι κακό. Απλά το καταγράφουμε. Αλλωστε είναι μόλις 28 χρόνων. Εδώ με το διαδίκτυο έχουν αλλάξει συμπεριφορές πολύ μεγαλύτερων ανθρώπων, δεν θα αλλάξει ένας 28άρης; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξεχάστε όσα ξέρατε στην Ευρωλίγκα - Αλλάζουν τα πάντα - Μέχρι και κανονισμοί χρόνων - Θα τα χάσετε

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags