Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό «χουνέρι» από Παναθηναϊκό σε ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό – Τους… έβγαλαν στην σέντρα!
| 2018-10-02 20:25:00

Τρελό «χουνέρι» από Παναθηναϊκό σε ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό – Τους… έβγαλαν στην σέντρα!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Τρελό «χουνέρι» από Παναθηναϊκό σε ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό – Τους… έβγαλαν στην σέντρα!

Πώς θα δικαιολογηθούν τώρα μετά (και) το Αγρίνιο;

Ο Παναθηναϊκός είναι πλέον και… επίσημα το πιο ωραίο παραμύθι του ελληνικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για μία ομάδα που στηρίζει σε νέα παιδιά, βγάζει υγεία, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και πανηγυρίζεις νίκες  μαζί με τον κόσμο της, ο οποίος σιγά – σιγά επιστρέφει στο γήπεδο, ακόμα και αν αυτό είναι το μακρινό ΟΑΚΑ.

Οι Πράσινοι λοιπόν, που ξεκίνησαν τη σεζόν χωρίς κάποιον μεγάλο στόχο και με τον… φόβο πως μπορεί να μπλέξουν σε «εφιαλτικές περιπέτειες» σχετικά με την παραμονή τους, έχουν πλέον έναν μεγάλο και ξεκάθαρο στόχο, τον οποίο μαρτύρησε και ο Γιώργος Δώνης μετά τη νίκη στο Αγρίνιο (0-1). Ποιος είναι αυτός; Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος είναι εφικτός, έστω και αν μοιάζει ένα μακρινό και δύσκολο, για την ώρα, όνειρο.

Ο Παναθηναϊκός ΠΡΕΠΕΙ να έχει ως στόχο τις κούπες και αν για το πρωτάθλημα πρέπει να περιμένει, το Κύπελλο είναι κάτι μπορεί να «ορέγεται».

Και επειδή πολλά ακούγονται για τους πιτσιρηκάδες του Τριφυλλιού, καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε, πως οι Πράσινοι δεν στηρίζονται μόνο σε μικρούς. Στο ρόστερ και συνεπώς στην 11αδα, υπάρχουν και έμπειροι παίκτες, όπως είναι οι Διούδης, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Τζανδάρης, Κάτσε, Κουρμπέλης, Μουνιέ και φυσικά ο Μακέντα!

Μάλιστα, όσον αφορά τον Ιταλό, οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας φαίνεται πως για την ώρα δικαιώνονται απόλυτα, παρά το… κράξιμο που υπήρχε (και εδώ στο Sportdog από εμάς) σχετικά με την επιλογή τους. Ο Μακέντα ήταν ο φορ που έψαχναν όλο το καλοκαίρι και φυσικά η μοναδική μεταγραφή άνω των 23. Ο Ιταλός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά, έχει δύο γκολάρες και μία ασίστ σε 150 λεπτά και γενικά δείχνει πρωτίστως επαγγελματίας και αποφασισμένος να κάνει το… πολυσυζητημένο come back και δευτερευόντως ένας πολύ ποιοτικός – αποτελεσματικός σέντερ φορ.

Ο Μακέντα, αν και είναι πάρα – πάρα πολύ νωρίς, βγάζει στο χορτάρι αυτό που περιμένουν στο Τριφύλλι και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, έστω και υπερβολικά, ως μία από τις καλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού στην Ελλάδα. Από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είμαστε ακόμα στο… περίμενε για τους Μπογέ, Πόνσε, Βέρνμπλουμ και Καρέλη, ενώ από τον Ολυμπιακό (με διαφορά αυτή τη στιγμή) η κορυφαία κίνηση (και συνολικά στην Σούπερ Λιγκ) είναι ο Ποντένσε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Βόμβα με Δώνη - Θέλουν να τον ξεφορτωθούν, ποιοι κρύβονται από πίσω - «Παίρνει» μαζί Χατζηγιοβάνη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags