Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα σαρώνει όλα στον Ολυμπιακό και πάει για το μεγάλο «μπαμ» - Φήμες για κόλπο γκρόσο Μπλατ από ΝΒΑ!
| 2018-10-05 18:00:00

Τα σαρώνει όλα στον Ολυμπιακό και πάει για το μεγάλο «μπαμ» - Φήμες για κόλπο γκρόσο Μπλατ από ΝΒΑ!

του Pick n' Scroll
Τα σαρώνει όλα στον Ολυμπιακό και πάει για το μεγάλο «μπαμ» - Φήμες για κόλπο γκρόσο Μπλατ από ΝΒΑ!

Ποιος ετοιμάζει απαντήσεις-φωτιά, πού κοιτάζει ο κόουτς για μεταγραφή-έκπληξη.  

Δεν είναι ακριβώς ένα από τα στοιχήματα του Ολυμπιακού για την τρέχουσα χρονιά ο Νικόλα Μιλουτίνοφ. Είναι, όμως, ένας παίκτης, από τον οποίο περιμένουν πάρα πολλά οι Πειραιώτες, στη προσπάθεια να επανέλθουν στους τίτλους. 

Ο Σέρβος σέντερ έκανε πέρυσι την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και αυτό φαίνεται και στα νούμερα. Μετά, όμως, από τον τραυματισμό του, προς το τέλος της χρονιάς, άρχισε να πέφτει. Και το τελείωμά του δεν είχε καμία σχέση με όλη την προηγούμενη σεζόν.

Κάπως έτσι δεν κατάφερε και να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Να πάει στους Σαν Αντόνιο Σπερς. Εχασε έτσι μία πολύ καλή ευκαιρία, αν και τα χρόνια δεν τον έχουν πάρει. Είναι 24 ετών και φέτος είναι αποφασισμένος να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το αγωνιστικό του επίπεδο, συνδυαζοντάς το με επιτυχίες του Ολυμπιακού.

Ο Μιλουτίνοφ θέλει να πάει στο ΝΒΑ και θα κάνει ό,τι μπορεί προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι άγνωστο, πάντως, αν δίπλα σε αυτόν, τον ΛεΝτέι και τον Μπόγρη, ο Ντέιβιντ Μπλατ θα προσθέσει έναν ακόμη ψηλό. Εναν ακόμη παίκτη για την φροντ-λάιν. Κάποια στιγμή ο Μπλατ είχε πει ότι τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Τον τελευταίο καιρό, όμως, δεν φαίνονται σημάδια μεταγραφής.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βρει τα πατήματά του, τη χημεία του, και αυτό είναι, που νοιάζει τους «ερυθρόλευκους» τη δεδομένη περίοδο. Τίποτε άλλο. Τώρα αν κάνει κάποιο κόλπο γκρόσο ο Μπλατ με κάποιον παίκτη από αυτούς, που θα «κοπούν» από το ΝΒΑ, ουδείς γνωρίζει. Ο χρόνος είναι εκείνος που θα δείξει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags