Facebook Pixel Μόνος του ο Φορτούνης, «αόμματος» ο Μαρτίνς - Άθλιος ο Λιβάγια, μοναδικό λάθος του Ουζουνίδη ο...
| 2018-10-07 23:20:00

Μόνος του ο Φορτούνης, «αόμματος» ο Μαρτίνς - Άθλιος ο Λιβάγια, μοναδικό λάθος του Ουζουνίδη ο...

Sportdog Team
Μόνος του ο Φορτούνης, «αόμματος» ο Μαρτίνς - Άθλιος ο Λιβάγια, μοναδικό λάθος του Ουζουνίδη ο...

Γελάει όλη η Ελλάδα με Τσιμίκα, ούτε για αλλαγή ο Γιακουμάκης.

Όλος ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό σε ολίγες λέξεις, για να μη χάνουμε τη μπάλα: ΑΕΚ-Φορτούνης: 1-1

Και στο βάθος ο Ιβάν Σαββίδης να σκάει πλατύ χαμόγελο και ο Λουτσέσκου να τον ρωτάει μήπως μετά απ’ τον Χίτλερ μπορεί να πει και για τον Στάλιν!

Έτσι είναι παιδιά, μην το παιδεύουμε. Κανένας Ολυμπιακός δεν υπήρχε στο γήπεδο κι ο Μαρτίνς κόντεψε να μείνει καραφλός τόσες φορές που τράβαγε το μαλλί του. Με τον Χριστοδουλόπουλο να χαραμίζεται σε πιρουέτες γύρω από τη γραμμή της σέντρας και τον Ποντένσε να θυμίζει παρωδία Γκαλέτι (για να μη πω γι’ αυτόν τον τύπο τον Χασάν, που είναι μόνο για ν’ αλλάζει τις λεκάνες στα μπουρδέλα…), όλη η ερυθρόλευκη ομάδα ο κυρ Κώστας ήτανε.

Μόνος του την πήγε κόντρα την ΑΕΚ, μόνος του την δάγκωνε και μόνος του κάρφωσε το γκολ με τον Μπάρκα για μία ακόμη φορά εκτός θέσης. Στα λίγα δευτερόλεπτα που τον άφησε ελεύθερο ο Γαλανόπουλος, λόγω τραυματισμού. Έτσι είναι η μπάλα όμως, ο θάνατός σου η ζωή μου. Το είδε ο Φορτούνης ότι γλύτωσε από το στενό μαρκάρισμα, πήρε θέση και εκτέλεσε. Γκολ σπάνιας ομορφιάς και παραλίγο να στιγματίσει τον αγώνα…

Αγαπάει βεβαίως ο Θεός τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη. Και ο νοικοκύρης της συνάντησης ήταν η ΑΕΚ, που είχε πλάνο, είχε σύστημα, είχε αρχή, μέση και τέλος. Δεν είχε Μάνταλο, δυστυχώς γι’ αυτήν, για να της προσθέτει τη νοστιμιά του απρόβλεπτου, αλλά δεν κουνήθηκε ούτε πόντο από τις εντολές του Ουζουνίδη. Μπήκε με «οδικό χάρτη» στο γήπεδο και τον ακολούθησε ως την τελευταία λεπτομέρεια. Κι ας είχε τον αντικειμενικά καλύτερο παίκτη της, τον Λιβάγια, σε άθλια βραδιά. Χώρια ο Κλωναρίδης, που κατάφερε να κρύβεται και να κοιμάται ταυτοχρόνως, δικαιώνοντας τους φίλους Παναθηναϊκού που ακούνε το όνομά του και φτύνουν στον κόρφο τους!

Ως εκ τούτου, δίκαιο ήταν το αποτέλεσμα. Και θα ήταν πολύ κρίμα για την ΑΕΚ να σκόραρε ο Φετφατζίδης στο ενενήντα φεύγα με εκείνη την ανεπανάληπτη ευκαιρία του. Αλλά Φέτφα είναι αυτός, για το τσίρκο όχι για το γήπεδο, και το έχασε το γκολάκι το σίγουρο. Όπως έχασε και ο Χασάν το γκολ σημαδεύοντας το δοκάρι και βγήκε ο σπήκερ και δήλωσε ότι έκανε «εξαιρετικό τελείωμα». Πώς διάολο έκανε «εξαιρετικό τελείωμα» χωρίς να βάλει γκολ, μόνο η Παναγίτσα το ξέρει…

Υ.Γ. 1: Παιδιά να μην το κουράζουμε: Ούτε για αναπληρωματικός δεν κάνει στην ΑΕΚ ο Γιακουμάκης. Τρέχει, δέρνει, χτυπιέται, αλλά σέντερ φορ δεν είναι.

Υ.Γ. 2: Αυτός ο Μπογέ και μπάλα ξέρει και νωρίτερα έπρεπε να έχει μπει. Ίσως το μοναδικό λάθος του Ουζουνίδη στον αγώνα.

Υ.Γ. 3: Αν είχε ταχύτητα ο Μπακασέτας, θα έπαιζε ήδη Πριμέρα Ντιβιζιόν. Δεν έχει και παίζει Ελλάδα.

Υ.Γ. 4: Μια χαρά για να κόβει είναι ο Τσιμίκας. Για να ράβει, γελάει η Ελλάδα όλη.

Υ.Γ. 5: Με το που έβγαλε Φορτούνη ο Μαρτίνς, κατέρρευσε ο Ολυμπιακός. Εμείς οι μαλάκες οι φίλαθλοι, το είδαμε πεντακάθαρα. Αυτός, αόμματος ήταν;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags