Facebook Pixel «Δίνουν» τον τίτλο στον ΠΑΟΚ - Μόνο τέσσερις αξίζουν στον Ολυμπιακό - Πότε θα νικήσει τη... φτωχούλα;
| 2018-10-08 13:20:00

«Δίνουν» τον τίτλο στον ΠΑΟΚ - Μόνο τέσσερις αξίζουν για Ολυμπιακό - Πότε θα νικήσει τη... φτωχούλα;

Sportdog Team
«Δίνουν» τον τίτλο στον ΠΑΟΚ - Μόνο τέσσερις αξίζουν για Ολυμπιακό - Πότε θα νικήσει τη... φτωχούλα;

Αδιανόητο αυτό με Γκάλο, τρομακτικό πρόβλημα για Μαρτίνς.

Τελικά ΑΕΚ και Ολυμπιακός δούλεψαν χθες για τον ΠΑΟΚ. Για να μην είμαστε άδικοι, γιατί όχι και για τον Ατρόμητο. Βασικά, όμως, για τον ΠΑΟΚ.Αν θέλουμε να δούμε σοβαρά αυτό το ντέρμπι, πρέπει να πούμε ότι παίχτηκε κλωτσοσκούφι. Εντάξει, για ελληνικό πρωτάθλημα δεν ήταν άσχημο το ματς. Αλλά για καλή μπάλα, από αυτή που έχουμε απαίτηση να βλέπουμε, αυτό που είδαμε χθες ήταν της πλάκας. Πόσες πάσες σωστές έγιναν; Ελάχιστες. Πόσες καλές ατομικές ενέργειες είδαμε; Ελάχιστες. Λάθη στα λάθη και οι δύο ομάδες, κοινώς αυτό που λέμε τουρλουμπούκι

Λένε πολλοί ότι ο Μελισσανίδης τσιγκουνεύτηκε πάλι και δεν έκανε μεγάλες μεταγραφές. Κι εγώ ρωτάω: Και ο Μαρινάκης που δεν τσιγκουνεύτηκε, τι παραπάνω είχε ο Ολυμπιακός από την ΑΕΚ; Και τι περισσότερο έχει ο Ολυμπιακός από τις άλλες ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο; Τα ίδια σκατά είναι όλες.

Ο Ολυμπιακός ναι μεν έχει καλύτερο πρόσωπο από πέρσι, αλλά δεν είναι αυτός που θέλουν οι οπαδοί του. Από το υπάρχον υλικό, 3-4 παίκτες είναι άξιοι να φοράνε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Καμαρά, ο Φορτούνης, ο Ποντένσε και ο Ομάρ. Οι υπόλοιποι είναι αυτό που λέμε του κιλού. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την ΑΕΚ: 2-3 παίκτες αξίζουν να φοράνε τη φανέλα της. Οι υπόλοιποι είναι από το μέτριο και κάτω. 

Αν θέλουμε να πάμε στην τακτική των δύο ομάδων, ο Ολυμπιακός έδωσε χώρο στην ΑΕΚ για να παρασύρεται η Ένωση και να βγαίνει μπροστά και να βγάζουν μπαλιές πίσω από την πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ. Είναι γεγονός ότι δεν έχει σέντερ φορ, δεν έχει εξτρέμ η ΑΕΚ. Δεν είναι δυνατόν να παίζει εξτρέμ ο Γκάλο και στο δεύτερο ημίχρονο να παίζει έξω δεξιά ο Μπακάκης.

Ξαναγυρίζουμε στον Ολυμπιακό, που μετά το γκολ που πέτυχε, γύρισε μέσ' την περιοχή του και φάνηκε άλλη μια φορά ότι έχει τρομακτικό πρόβλημα στο κέντρο της άμυνάς του και ειδικά στο ψηλό παιχνίδι. Δεν είναι δυνατόν ο Μπακασέτας να παίρνει την κεφαλιά από τον Γκιγιέρμε, που είναι πιο ψηλός. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, κι αυτό ήταν κάτι που είδαμε και με τη Μίλαν.

Εκεί στην εκπνοή του αγώνα, στην κούρσα που έκανε ο Ποντένσε, ο Γκάλο δεν είχε δύναμη να ακολουθήσει, εγκατέλειψε την προσπάθεια, ο Ποντένσε μπήκε σαν σίφουνας στην περιοχή της ΑΕΚ και αντί να τελειώσει μόνος της φάση, πήγε η μπάλα στον Φετφατζιδάκο. Ο οποίος με το καλό του πόδι την έστειλε στα μάτριξ. 

Να φτάσουμε στο γενικό συμπέρασμα: Αφού αυτός ο ακριβοπληρωμένος Ολυμπιακός δεν κατάφερε ούτε και τώρα να κερδίσει τη φτωχούλα ΑΕΚ, ε, πότε θα την κερδίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα τινάζει όλα ο Μαρινάκης - Απίστευτο διπλό «μπαμ» - Μόνο στον Ολυμπιακό γίνονται αυτά

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags