Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπαμ στο λιμάνι - Σκάει δίμετρος... τερματοφύλακας που θα σκεπάζει τα πάντα - Κινδυνεύει κανείς;
Μπάσκετ
| 2018-10-10 19:33:00

Μπαμ στο λιμάνι - Σκάει δίμετρος... τερματοφύλακας που θα σκεπάζει τα πάντα - Κινδυνεύει κανείς;

του Pick n' Scroll
Μπαμ στο λιμάνι - Σκάει δίμετρος... τερματοφύλακας που θα σκεπάζει τα πάντα - Κινδυνεύει κανείς;

Mεταγραφάρα που θα κάνει τη διαφορά και στην Ευρώπη. Λέτε;

«Τερματοφύλακας» από τους λίγους είναι ο Νόρβελ Πελ, που έχει στο στόχαστρό του ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για πάρα πολύ αθλητικό σέντερ, ύψους 2.11, που είναι στο στυλ του Μπιρτς και του Χάντερ, τους οποίους είχε παλιότερα η ομάδα του Πειραιά. Μόνο, που ο Πελ είναι καλύτερος σε σχέση με αυτούς τους δύο στο αμυντικό κομμάτι και κυρίως στο να κόβει, να αλλοιώνει τα αντίπαλα σουτ.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ είπε πριν από λίγο ότι «αυτή τη στιγμή... Ναι, απόλυτα. Το ρόστερ έχει κλείσει. Ακούω διάφορες φήμες. Οι άνθρωποι μου λένε ποιον θα πάρουμε ή μου λένε ποιον πρέπει να πάρουμε... Αλλά δεν έχουμε καν συζητήσει κάτι τέτοιο, για να είμαι ειλικρινής».

Μπορεί να είναι έτσι τα πράγματα, όπως τα λέει ο προπονητής των «ερυθρόλευκων». Συνηθίζουν, όμως, οι προπονητές να θολώνουν τα νερά σε τέτοιες περιπτώσεις. Και τι να πει άλλωστε ένας προπονητής παραμονές της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας και ενώ μάλιστα ο Πελ δεν έχει «κοπεί» ακόμη από τους Σίξερς;

Το πιθανότερο είναι ότι ο 25χρονος σέντερ θα δει την πόρτα της εξόδου από τους Σίξερς. Αν γίνει αυτό, τότε θα διαπιστώσουμε τι θα «παίξει» με τον Ολυμπιακό. Η πραγματικότητα, πάντως, αναφέρει ότι οι Πειραιώτες κοιτάζουν πάντα την αγορά και ο Πελ είναι μία περίπτωση από αυτές, που τους έχουν γυαλίσει. Τους λείπει ένας αθλητικός ψηλός και ο συγκεκριμένος τους ταιριάζει γάντι.

Για να δούμε, λοιπόν, αν θα κάνει μεταγραφή ο Ολυμπιακός, αν θα κινηθεί τελικά για τον Πελ, εν πάσει περιπτώσει τι θα κάνει. Και θα το έχουμε διαπιστώσει αυτό μέχρι τις αρχές της έναρξης του ΝΒΑ (σε μία εβδομάδα δηλαδή), όταν θα έχουν ολοκληρωθεί τα «κοψίματα» από τις ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Αν δεν κινηθεί μέχρι τις 20 Οκτωβρίου ο Ολυμπιακός, τότε σίγουρα δεν θα κάνει άμεσα κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags