Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βράζουν» οι Πράσινοι με τον πρώην του Ολυμπιακού – Σούπερ νέα για Πασκουάλ, μεταγραφή ο…
Μπάσκετ
| 2018-10-13 21:23:00

«Βράζουν» οι Πράσινοι με τον πρώην του Ολυμπιακού – Σούπερ νέα για Πασκουάλ, μεταγραφή ο…

του Pick n' Scroll
«Βράζουν» οι Πράσινοι με τον πρώην του Ολυμπιακού – Σούπερ νέα για Πασκουάλ, μεταγραφή ο…

Δεν έχουμε συνηθίσει τέτοιες σκηνές στα ελληνικά γήπεδα.

Μάχη από τα παλιά θύμισε το παιχνίδι, που έγινε πριν από λίγο στο Αλεξάνδρειο ανάμεσα στον Αρη και τον Παναθηναϊκό (70-84). Ηταν ένα ματς με μεγάλη ένταση και τους δύο προπονητές να αποβάλλονται, μετά από επεισόδιο, που είχαν. Ο Καλάθης έκανε φάουλ στον Βεργίνη, ο Αγγέλου διαμαρτυρήθηκε σχετικά και ο Πασκουάλ του είπε να μην ασχολείται με τον παίκτη του.

Μετά από αυτό ο Αγγέλου κινήθηκε προς τον Πασκουάλ, χωρίς, όμως, να προχωρήσει παραπάνω η μεταξύ τους ιστορία. Οι διαιτητές έδιωξαν από το παρκέ τους δύο προπονητές και το ματς συνεχίστηκε με τους βοηθούς τους (δείτε τι συνέβη στο ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ).

Κάθε προπονητής διαμαρτύρεται για την διαιτησία. Ο Αγγέλου κατά το παρελθόν έχει «απασχολήσει» για τον ίδιο λόγο. Ειδικά σε ορισμένα παιχνίδια, όταν ήταν βοηθός στον Ολυμπιακό, ήταν πολύ εκρηκτικός.

Πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού συνδύασαν την συμπεριφορά του προπονητή του Αρη με το «ερυθρόλευκο» παρελθόν του. Αλλά κάτι τέτοιο δεν στέκει. Ο Αγγέλου έχει μεγάλη πίεση στον Αρη, δεν ξεκίνησε καλά την σεζόν, είναι δεδομένα ευέξαπτος και απλά του βγήκε στην φάση με τον Καλάθη. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε, έστω και δύσκολα τον στόχο του, με τον Λεκαβίτσιους να είναι «κλειδί». Ο Λιθουανός γκαρντ, που τόσο μεγάλη κριτική δέχεται, ήταν πολύ καλός στο Αλεξάνδρειο και βοήθησε τον Παναθηναϊκό να πάρει τη νίκη. Κάποιοι με τη σημερινή του εικόνα έκαναν λόγο ακόμα και για... νέα μεταγραφή!

Πρέπει, όμως, να δείξει το ίδιο και ακόμη καλύτερο πρόσωπο στα δύσκολα παιχνίδια της Ευρωλίγκας, που ακολουθούν. Γιατί η Ευρωλίγκα είναι ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού. Κατ' αρχάς η επιστροφή στο φάιναλ-φορ και από κει και πέρα η κούπα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags