Facebook Pixel Sportdog.gr | Είναι τρομερό - Αυτοί «πνίγουν» τον Ολυμπιακό και τον έφεραν εδώ - Που είναι όταν δεν προπονούνται;
| 2018-10-22 16:35:00

Είναι τρομερό - Αυτοί «πνίγουν» τον Ολυμπιακό και τον έφεραν εδώ - Που είναι όταν δεν προπονούνται;

Είναι τρομερό - Αυτοί «πνίγουν» τον Ολυμπιακό και τον έφεραν εδώ - Που είναι όταν δεν προπονούνται;

Σκληρές αλήθειες για το μεγαλύτερο… κόμμα στην Ελλάδα.

Άλλο ένα απίθανο στραβοπάτημα για τον Ολυμπιακό, που έμεινε έξι ολόκληρους βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ που ξεκίνησε με -2 το πρωτάθλημα και ισοβαθμεί με τον Παναθηναϊκό του -6. Αν δεν είναι όλα αυτά κυριολεκτικά απίστευτα, αν δεν έχει πάει κουβά η μισή πιάτσα, τότε… τι;

Όπως και να έχει, η αλήθεια της επόμενης μέρας για τους ερυθρόλευκους είναι πολύ σκληρή. Εχουν μια ομάδα που δημιουργεί, που «πνίγει», αλλά δεν σκοράρει. Κι αν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις. Ποιος θα θυμάται τα 70 λεπτά καλής μπάλας στο Μιλάνο; Το σκορ θα θυμούνται όλοι. Ποιος θα θυμάται την εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη; Το διπλό θα μείνει. Ποιος θα μνημονεύει το δεύτερο καλό ημίχρονο στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ; Το 1-1 θα συζητιέται.

Αυτά μένουν στο ποδόσφαιρο. Τα αποτελέσματα. Τα οποία μέχρι τώρα αγνοούνται στο λιμάνι και έχουν βυθίσει την ομάδα στην απογοήτευση, αφού το τρίποντο δεν ήρθε ούτε με τον ΟΦΗ, τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Ο Μαρτίνς λένε οι πληροφορίες, τους μάντρωσε. Θα έχει αυτό θετική επίδραση; Κοντός ψαλμός αλληλούια. Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι αποτελεσματικό αυτό το μέτρο.

Δηλαδή αυτό ήταν το πρόβλημα; Τι μήνυμα περνιέται προς τα έξω; Ότι στην ομάδα δεν υπάρχει συγκέντρωση; Ότι δεν ξέρουμε τι κάνουν τις ώρες που δεν προπονούνται και τους μαζεύουμε, τους κλείνουμε στο Ρέντη για να πάρει η ομάδα τα πάνω της; Δεν το κατανοώ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το αμφισβητώ. Εκείνος ξέρει καλύτερα από τον καθένα, αυτός είναι που βλέπει κάθε μέρα τους παίκτες του στο Ρέντη. Από εκεί άλλωστε μαθαίνουμε ότι ο Χασάν –προ τραυματισμού- είχε πολύ καλά τελειώματα και περιμέναμε τη στιγμή που θα ξεμπουκώσει ο Αιγύπτιος την ώρα του αγώνα.

Τώρα με τον τραυματισμό πάει πάλι πίσω όλη η δουλειά. Κι όχι μόνο αυτό. Η πίεση μεγαλώνει προς όλες τις κατευθύνσεις. Φυσικά και προς τον Πορτογάλο. Ποιος μας λέει ότι αν η εικόνα δεν αλλάξει, ο Μαρτίνς δεν θα κληθεί να λογοδοτήσει ή δεν θα (κατά)κριθεί; Ουδείς. Μια ομάδα πρωταθλητισμού άλλωστε, ένας τόσο μεγάλος οργανισμός όπως ο Ολυμπιακός, το μεγαλύτερο… κόμμα στην Ελλάδα, οφείλει να έχει άπαντες στην τσίτα και να τους κρίνει βάσει αποτελεσμάτων, εφόσον ο ίδιος ο σύλλογος παρέχει τα πάντα σε προπονητή-παίκτες.

Ναι, «πνίγουν» τον αντίπαλο οι Πειραιώτες, το λένε και οι αριθμοί βάσει τελικών προσπαθειών που σε απόλυτους αριθμούς οι ερυθρόλευκοι έχουν την κορυφαία επίδοση. Η άλλη όψη του νομίσματος όμως, λέει πως η μέχρι τώρα αναποτελεσματικότητα του Γκερέρο, του Φετφατζίδη και… τα ρηχά του Λάζαρου βγάζουν και τον Ολυμπιακό… πνιγμένο. Περιμένουμε να δούμε από ποια… μαλλιά θα πιαστεί. Το υλικό –ξαναλέμε- υπάρχει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags