Facebook Pixel Sportdog.gr | Με αυτόν τρελάθηκαν στον ΠΑΟ, είναι νέος… Τσαρτσαρής – Θα σκάσει μεταγραφή-δώρο από Δημήτρη!
| 2018-10-22 18:17:00

Με αυτόν τρελάθηκαν στον ΠΑΟ, είναι νέος… Τσαρτσαρής – Θα σκάσει μεταγραφή-δώρο από Δημήτρη!

του Pick n' Scroll
Με αυτόν τρελάθηκαν στον ΠΑΟ, είναι νέος… Τσαρτσαρής – Θα σκάσει μεταγραφή-δώρο από Δημήτρη!

Τι γίνεται με Λεκαβίτσιους, πότε… έρχεται νέο-μπαμ;

Πολύς κόσμος του Παναθηναϊκού έλεγε και ξαναέλεγε το καλοκαίρι «να πάρουμε τον Ράντολφ ή τον Ντέρικ Μπράουν. Το 4άρι είναι η πιο κομβική θέση». Οι πρωταθλητές είχαν αφήσει τελευταία την εν λόγω κίνηση και τα λεφτά, που είχαν μείνει, δεν ήταν πολλά, αφού μόλις είχε προηγηθεί και η εκτός προγράμματος μεταγραφή του Γιώργου Παπαγιάννη.

Το όνομα του Οκάρο Ουάιτ ακουγόταν συνεχώς, τελικώς ο Τσάβι Πασκουάλ πήγε στην λύση του Ντεσόν Τόμας. Και πήγε σε αυτή την επιλογή για πολλούς λόγους. Και για οικονομικούς, και επειδή τον ήξερε από την συνεργασία τους στην Μπαρτσελόνα, αλλά και για έναν ακόμη, τον βασικότερο.

Ο Παναθηναϊκός είχε και έχει πρόγραμμα να «φτιάξει» τον Κωνσταντίνο Μήτογλου. Τον πιστεύει πάρα πολύ και για αυτό το λόγο το καλοκαίρι του 2017 έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον πείσει να πάει στο ΟΑΚΑ και να αφήσει το πανεπιστήμιο του Ουέικ Φόρεστ.

Οι «πράσινοι» βλέπουν στο πρόσωπο του 22χρονου πάουερ-φόργουορντ μία βελτιωμένη έκδοση του Κώστα Τσαρτσαρή και θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν το αποτέλεσμα, που θέλουν. Ηδη η μέχρι τώρα εικόνα του κάποτε παίκτη του Αρη τους δικαιώνει, αλλά ο δρόμος μέχρι την καθιέρωση δεν έχει τελειώσει.

Οσον αφορά στον Τόμας, στον Παναθηναϊκό είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα παρουσία του, αλλά γενικώς δεν βγάζουν συμπεράσματα για την ομάδα, γνωρίζοντας ότι ακόμη είμαστε στην αρχή της σεζόν.

Ο Λεκαβίτσιους παράλληλα έχει αρχίσει να βελτιώνει την εικόνα του, αλλα όλοι θα κριθούν σε βάθος χρόνου. Και αν τα Χριστούγεννα φανεί ότι πρέπει να γίνει μία κίνηση, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα κάνει αυτό, που κάνει πάντα, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτσι θα χτυπήσει και πρωτάθλημα - Μεταγραφάρα από Νταμπίζα - Εκτοξεύει τον ΠΑΟ, τρελαίνει κόσμο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags