Facebook Pixel Sportdog.gr | Τότε τελειώνει ο Ερέρα – Βουγιουκλάκη ο Άρης, αυτός «έφαγε» τον Γκαρσία
| 2018-10-28 23:18:00

Τότε τελειώνει ο Ερέρα – Βουγιουκλάκη ο Άρης, αυτός «έφαγε» τον Γκαρσία

του Κωστή Ραπτόπουλου
Τότε τελειώνει ο Ερέρα –  Βουγιουκλάκη ο Άρης, αυτός «έφαγε» τον Γκαρσία

Αποκαλύψεις για τους Κίτρινους και ποιος «διώχνει» προπονητή.

Αυτό το στήσιμο του Άρη κάποια άλλα χρόνια θα τη θεωρούσαν ύποπτη. Το να έχεις δύο σέντερ φορ, έστω τον Ναζλίδη και τον Γιουνές και να βάζεις τον Ντιγκινί μέσα στην περιοχή, με τον Γκολάσο τρίτο χαφ, συζητιέται. Όταν έχεις στον πάγκο τον Σόουζα και τον Δελιζήση, ιδιαίτερα τον τελευταίο και βάζεις τον Μπάσα από τα χαφ στα στόπερ, "τρως" τον Τζανακάκη και βάζεις 1,5 μέτρο άνθρωπο, τον Κωνσταντινίδη δεξί μπακ, αν δεν είσαι ύποπτος, τότε είσαι κάτι άλλο, αφελής.

Ξεκινάς στο ΟΑΚΑ με πρέσσινγκ ψηλά την ΑΕΚ; Με ποια προοπτική; Έχεις χαφ της Λίβερπουλ; Έχεις τα χαφ του Σιμεόνε; Φάε το πρώτο γκολ. Κάνοντας άμυνα ψηλά μπήκε ο άλλος μέσα στα δίχτυα. Τέσσερις με έναν δεν του έκαναν φάουλ.

Το άλλο που το πάτε; Τη Νόρα Βαλσάμη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Τζένη Καρέζη να έβαζες στα στημένα χτυπήματα, που είναι 1,60 και οι τρεις, περισσότερες κεφαλιές θα έπαιρναν από την κοντή ομάδα του Άρη,η οποία δείχνει μια αφέλεια άνευ προηγουμένου. Φαίνεται επίση ότι πάρα πολύ αγύμναστη. Κάποια στιγμή ο Μπρούνο Γκάμα κάνει ένα σπριντ δέκα μέτρα και μου θύμισε μία συγχωρεμένη θεία μου που στα 70 της έτσι όπως ήταν χοντρή, έτρεχε να προλάβει τη γραμμή 31 Βούλγαρη-Σφαγεία και έβριζε τον εισπράκτορα επειδή δεν την πήρε.

Η ΑΕΚ σεβάστηκε περισσότερο τον αντίπαλο, δεν ήταν καθόλου καλή στο πρώτο ημίχρονο. Τον είδε ανοικτό τον Άρη πίσω και πήγε να τον χτυπήσει στον ανοιχτό χώρο. Μου έκανε εντύπωση σε ένα ακόμα ματς ο Λιβάγια. Έπαιξε το ρόλο του χαμάλη, του δεκαριού, του χαφ, ήταν επικός. Και δεν ήταν καθόλου άσχημος ο Άλεφ. Εκείνον που βλέπω να κάνει καλό ανέβασμα είναι ο Γαλανόπουλος, ο οποίος ανεβαίνει σε ταχύτητα, ρυθμούς και ποιότητα. Επίσης δεν πρέπει να βγει από την ΑΕΚ ποτέ ξανά ο Χουλτ.

Εάν ο Άρης έκανε άσχημο στήσιμο στην ενδεκάδα, οι αλλαγές του ήταν ακόμα πιο ανόητες. Έβγαλε τον Κωνσταντινίδη στο 3-0. Τι αλλαγές είναι αυτές; Έβαλε τον Σόουζα για να έχουμε να λέμε; Και βάζει τον φορ στο '90 όταν το ματς έχει κριθεί; Τελειωμένος είναι ο Ερέρα από τον Διαμαντόπουλο. Πιστεύω, ότι πριν το ματς με τον Ολυμπιακό θα έχουμε αλλαγή προπονητή. Αυτό το λέγαμε πριν το ματς με την ΑΕΚ.

Ο Άρης είναι ευτυχής που είναι πάνω από τη ζώνη 5 πόντους.

Γιατί δείχνει ότι είναι από τις πιο αγύμναστες ομάδες του πρωταθλήματος. Όσον αφορά τον Γκαρσία, θέλει μεταγραφή; Μια φορά δεν ακούμπησε τη μπάλα. Ο Μπακάκης τον είχε και τον έφαγε για πρωινό. Ήταν έξυπνη κίνηση του Ουζουνίδη να βάλει και τον Γκάλο στην πλευρά για να κλείσει τα υποτίθεται καλά εξτρέμ του Άρη. Τα έπαιξα καλά τα άκρα του Άρη.

Πιστεύω ότι ήταν πολύ κακός ο Άρης, γι'αυτό έφτασε το σκορ στο 1-0. Η ΑΕΚ σπατάλησε ένα ημίχρονο στη μετριότητα. Θα πρέπει να την προβληματίσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags