Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός ήταν η μεγάλη απογοήτευση του Ολυμπιακού - Αυξάνεται η γκρίνια - Τρέχει για μεταγραφή!
Μπάσκετ
| 2018-11-01 23:20:00

Αυτός ήταν η μεγάλη απογοήτευση του Ολυμπιακού - Αυξάνεται η γκρίνια - Τρέχει για μεταγραφή!

του Pick n' Scroll
Αυτός ήταν η μεγάλη απογοήτευση του Ολυμπιακού - Αυξάνεται η γκρίνια - Τρέχει για μεταγραφή!

Θύμισε πρωτάρη παίκτη στην ήττα από την ΤΣΣΚΑ.

Ο Ολυμπιακός είχε για σημαντικό διάστημα το πάνω χέρι στην Μόσχα, αλλά στις λεπτομέρειες δεν μπόρεσε να κάνει μία ακόμη τεράστια εκτός έδρας νίκη και τελικά ηττήθηκε 69-65.

Η ΤΣΣΚΑ του άρπαξε την μπουκιά από το στόμα με τον Ουίλ Κλάιμπερν να κάνει την διαφορά. Ο Αμερικάνος φόργουορντ πήρε αλλεπάλληλα επιθετικά ριμπάουντ στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς, σημείωσε βολές και έτσι μπόρεσε να δώσει την πέμπτη νίκη σε ισάριθμα ματς στην ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός ακόμη και έτσι είχε την ευκαιρία να κλέψει το παιχνίδι, αλλά ο Τουπάν δεν έβαλε το τρίποντο, που είχε βάλει περίπου στο ίδιο σημείο με την Κύμη στην Χαλκίδα.

Ειδικά έτσι, όπως πήγε το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το τρίτο του διπλό, μετά από εκείνα σε Μπασκόνια και Χίμκι. Στο πρώτο ημίχρονο είχε το προβάδισμα, στην τρίτη περίοδο έχασε την μπάλα, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Βασίλης Σπανούλης πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Εβαλε μεγάλα σουτ ο αρχηγός του Ολυμπιακού και έφερε την κατάσταση στα ίσια. Τα μικρά πράγματα, όμως, στο τέλος τα έκανε καλύτερη η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη και έτσι πήρε τους δύο βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός έχει κέρδη από αυτό το παιχνίδι. Ο πρώτος είναι ότι κόντραρε στα ίσια και εκτός έδρας την πιο ισχυρή ίσως ομάδα της Ευρωλίγκας. Παράλληλα είδε τους δύο ρούκις του στην Ευρωλίγκα, τον Ουίλιαμς-Γκος και τον ΛεΝτέι, να στέκονται περίφημα απέναντι στο μεγαθήριο της ΤΣΣΚΑ. Και τέλος είδε τους δύο «γερόλυκούς» του, τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη, να ηγούνται με εξαιρετικό τρόπο. Είναι δύο παίκτες, που είναι βαρόμετρα για τον Ολυμπιακό.

Υπήρχε, όμως, και μία μεγάλη απογοήτευση στο παιχνίδι. Για μία ακόμη φορά ο Γιάνις Τίμα εμφανίστηκε μακριά από τον καλό του εαυτό. Θύμισε πρωτάρη παίκτη στο μικρό διάστημα, που έπαιξε, και επέτεινε την δυσφορία, που υπάρχει για την αγωνιστική του παρουσία.

Πλέον παρότι ακολουθούν τα πολύ δύσκολα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Φενέρ δεν αποκλείεται να προχωρήσει γρήγορα η ενίσχυση του ρόστερ. Εδώ και καιρό ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά, αναζητώντας γκαρντ και ψηλό. Αν θα γίνει, πάντως, κίνηση, θα είναι για έναν παίκτη και όχι για δύο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρελή ανατροπή: Νέο σενάριο για Ολυμπιακό - Τι θα γίνει με την ποινή - Έτσι τη γλιτώνει - Χαμός!

Ρεπορτάζ-βόμβα για τα επεισόδια στην Πάτρα – Τι απαντάει η αστυνομία σε Ολυμπιακό, γλιτώνει το -3;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags