Facebook Pixel Sportdog.gr | Τους ξελάσπωσε αυτός που δεν ήθελαν! Σκέτη «τρέλα» ο Ράμπο - Θα είχε πρόβλημα o...;
Μπάσκετ
| 2018-11-02 22:30:00

Τους ξελάσπωσε αυτός που δεν ήθελαν! Σκέτη «τρέλα» ο Ράμπο - Θα είχε πρόβλημα o...;

του Pick n' Scroll
Τους ξελάσπωσε αυτός που δεν ήθελαν! Σκέτη «τρέλα» ο Ράμπο - Θα είχε πρόβλημα o...;

Ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε επειδή έπαιξε καλά. Όλα έξω από τα δόντια.

Ο Παναθηναϊκός για μία ακόμη φορά δεν έπαιξε μπάσκετ της προκοπής. Παρουσιάστηκε μακριά από τον καλό του εαυτό, αλλά για καλή του τύχη δεν το πλήρωσε με ήττα. Επικράτησε με 72-67 της Μπουντούτσνοστ και δεν υπέστη έτσι μία ακόμη αποτυχία εκτός προγράμματος.

Δεν ήταν μάλιστα λίγοι εκείνοι, που έλεγαν ότι ο Τσάβι Πασκουάλ θα κινδύνευε σοβαρά, στη περίπτωση, που η ομάδα του έχανε στο Μαυροβούνιο. Ο Παναθηναϊκός εν τέλει τα κατάφερε και έτσι δεν θα μάθουμε ποτέ τι θα συνέβαινε σε περίπτωση ήττας.

Αυτό, πάντως, που περιμένει ο κόσμος της ομάδας είναι να δει πολύ καλύτερα πράγματα. Γιατί πάλι ο Παναθηναϊκός ήταν μία μετριότητα και κέρδισε, όχι μόνο χάρη στην υψηλότερή του ποιότητα, αλλά και επειδή ο αντίπαλος στην ουσία δεν είναι ομάδα Ευρωλίγκας. Δεν έχει κερδίσει κανέναν μέχρι στιγμής και μαζί με Νταρουσάφακα και Γκραν Κανάρια είναι οι χειρότερες ομάδες της Ευρωλίγκας.

Ο Νικ Καλάθης σε άλλα ματς έχει παίξει καλύτερα από ό, τι σήμερα. Ακόμη και έτσι, όμως, ήταν εκείνος, που όταν το παιχνίδι ήταν στον πόντο, έδωσε το κάτι παραπάνω, ώστε να ξεφύγει ο Παναθηναϊκός. Τους Μαυροβούνιους αποτελείωσε ο Ντεσόν Τόμας, ο οποίος πέτυχε μεγάλα σουτ στην τέταρτη περίοδο. Τον Τόμας δεν τον είδαν με καλό μάτι οι Παναθηναϊκοί (γιατί άκουγαν Ράντολφ, Οκάρο Ουάιτ και Ντέρικ Μπράουν), αλλά ο Αμερικάνος μία χαρά την κάνει την δουλειά του.

Εκείνος, που έκανε το καλύτερό του παιχνίδι από τότε, που πήγε στον Παναθηναϊκό ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο διεθνής φόργουορντ θύμισε «Ράμπο» με το δυναμικό του παιχνίδι και το δυναμικό αυτό παιχνίδι το συνδύασε με υψηλή τεχνική και ουσία, πετυχαίνοντας μερικά εντυπωσιακά καλάθια.

Στον Παναθηναϊκό μπορούν να χαμογελάνε και για την πρώτη καλή εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη. Ολοι λένε ότι ο διεθνής σέντερ θέλει τον χρόνο του για να φτάσει εκεί, που πρέπει. Κάποιος χρόνος έχει περάσει ήδη και δείγματα είδαμε κόντρα στην Μπουντούτσνοστ, όπου ο Παπαγιάννης σημείωσε 6 πόντους, έκανε 3 κοψίματα και γενικά άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags