Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο: Αυτός «χαντακώνει» τον ΠΑΟ - Δεν είναι ο χειρότερος - Χάνει την 8άδα αν...
| 2018-11-05 22:30:00

Απίστευτο: Αυτός «χαντακώνει» τον ΠΑΟ - Δεν είναι ο χειρότερος - Χάνει την 8άδα αν...

του Pick n' Scroll
Απίστευτο: Αυτός «χαντακώνει» τον ΠΑΟ - Δεν είναι ο χειρότερος - Χάνει την 8άδα αν...

Τρελά πράγματα στον Εξάστερο. Τι φοβερό παίζεται με top όνομα. Δεν υπάρχει!

Γίνεται ένας παίκτης να μην παίζει και τόσο καλά, αλλά να είναι ο πολυτιμότερος της ομάδας του; Γίνεται και παραγίνεται, όταν μιλάμε για τον Παναθηναϊκό και τον Νικ Καλάθη. Ο διεθνής πλέι-μέικερ έκανε πέρυσι την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Με την ομάδα του να φτάνει κοντά στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας και να παίρνει ένα ακόμη πρωτάθλημα.

Φέτος το ξεκίνημα του Καλάθη δεν είναι ιδιαίτερα δυνατό. Και κρίνουμε μόνο την Ευρωλίγκα, γιατί το πρωτάθλημα δεν έχει ακόμη ουσία, ενώ και το Κύπελλο τώρα μπαίνει στο κρίσιμο σημείο του. Ο 29χρονος πλέι-μέικερ δίνει στη κορυφαία διοργάνωση 9 ασίστ ανά παιχνίδι, αλλά η συμπεριφορά του στο εκτελεστικό κομμάτι είναι μακριά, πολύ μακριά από αυτό, που μπορεί να κάνει. Ρίξτε μία ματιά στους αριθμούς του και θα καταλάβετε τα πάντα.

Στα 5 παιχνίδια, που έχει δώσει ο Παναθηναϊκός, ο Νικ έχει κάτι λιγότερο από 11 πόντους ως μέσο όρο. Καθόλου άσχημη επίδοση. Τα άσχημα έχουν να κάνουν με τα στατιστικά του. Στα δίποντα έχει 43%, κομμάτι μάλιστα που είναι το φόρτε του. Στα τρίποντα το ποσοστό είναι απελπιστικό, από την στιγμή, που μιλάμε για 20%, ενώ και στις βολές τα πράγματα δεν είναι καλύτερα με το 45.5% να αναγράφεται δίπλα στο όνομα του εξαιρετικού γκαρντ.

Ακόμη και έτσι, όμως, συγκριτικά ο Καλάθης είναι ο πιο πολύτιμος παίκτης του Παναθηναϊκού.

Η όχι και τόσο καλή παρουσία του, όμως, είναι ένας βασικός λόγος, που η ομάδα του δεν τραβάει σε αυτό το ξεκίνημα. Ενας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, επειδή, όμως, ο Νικ είναι ρυθμιστής στο παιχνίδι του «τριφυλλιού», είναι σίγουρο ότι η άνοδός του θα φέρει και καλύτερο πρόσωπο γενικά στην ομάδα.

Και αυτό πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, γιατί τα παιχνίδια περνάνε και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος ακόμη και μη πρόκρισης στην οκτάδα, καθώς μάλιστα η φετινή Ευρωλίγκα είναι η πιο δύσκολη των τελευταίων ετών. Ισως και γενικά της ιστορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτος Δώνης, «καθαρίζει» μικρό πριν τον Ολυμπιακό - Έτσι ρίχνει τα τσιμέντα, φοβερή αποκάλυψη

Φοβερές εξελίξεις - Τρέχει στο μέλλον ο Παναθηναϊκός - Έκλεισαν όλα - Νέα κίνηση Παϊρόζ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags