Facebook Pixel Απίστευτος Σφαιρόπουλος - Απογειώνει την καριέρα του μετά τον Ολυμπιακό - Εκεί πάει
Μπάσκετ
NBA
| 2018-11-06 09:30:00

Απίστευτος Σφαιρόπουλος - Απογειώνει την καριέρα του, «μπαμ» NBΑ - Εκεί θα πάει, τρομερή εξέλιξη

του Pick n' Scroll
Απίστευτος Σφαιρόπουλος - Απογειώνει την καριέρα του, «μπαμ» NBΑ - Εκεί θα πάει, τρομερή εξέλιξη

Ετοιμάζεται για μεταγραφάρα μετά τον Ολυμπιακό. Αποκάλυψη τώρα!

Ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα. Εδώ και κάποιους μήνες, όμως, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος απολαμβάνει την ηρεμία του, γεμίζει τις μπαταρίες του και ετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού βρέθηκε τον προηγούμενο μήνα στις ΗΠΑ και εμπλούτισε τις γνώσεις του, παρακολουθώντας την προετοιμασία της Οκλαχόμα των σπουδαίων Ράσελ Ουέστμπρουκ και Πολ Τζορτζ.

Ο «Σφαιρό», καθώς είναι ανήσυχος, ναι μεν ηρεμεί, αλλά δουλεύει παράλληλα, μακριά, βέβαια, από το άγχος της καθημερινότητας και της μεγάλης ομάδας. Στο πλαίσιο αυτό θα διδάξει στην Αρχαία Ολυμπία.

Και πιο συγκεκριμένα «Διαχείριση και οργάνωση ομαδικών αθλημάτων» είναι ο τίτλος της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί 9 και 10 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Αρχ. Ολυμπίας, στο πλαίσιο της Ευρωπαικής αθλητικής πόλης 2018. Μαζί του θα είναι και ένας άλλος πρώην προπονητής της Εθνικής και του Ολυμπιακού (στις γυναίκες), ο Κώστας Μίσσας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παρακολουθεί τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και θέλει να συνεχίσει εκεί που ανήκει: στην Ευρωλίγκα. Δε θα πει, όμως, όχι σε μία ομάδα που έχει προοπτικές Ευρωλίγκας. Σε μία ρωσική ή τουρκική ομάδα που έχει βαθύ πορτοφόλι και στόχο να κάνει αισθητή την παρουσία της μετά από κάποιο διάστημα.

Προς το παρόν, όμως, όπως αναφέραμε, ο 51χρονος προπονητής δουλεύει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και περιμένει την επιστροφή του στους πάγκους...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags