Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σεισμός»: Τώρα μας φταίει ο ΠΑΟΚ; Εφτά έπρεπε να φάει από τον Ολυμπιακό - Είναι ηλίθιοι...
Ποδόσφαιρο
| 2018-11-09 14:37:00

«Σεισμός»: Τώρα μας φταίει ο ΠΑΟΚ; Εφτά έπρεπε να φάει από τον Ολυμπιακό - Είναι ηλίθιοι...

του Κωστή Ραπτόπουλου
«Σεισμός»: Τώρα μας φταίει ο ΠΑΟΚ; Εφτά έπρεπε να φάει από τον Ολυμπιακό - Είναι ηλίθιοι...

 Πολύ σκληρή κριτική που θα προκαλέσει αντιδράσεις.

Είναι ανόητοι όσοι ΠΑΟΚτσήδες κάνουν κριτική μετά από την ήττα εναντίον της Βίντι και δεν έκαναν κριτική μετά από το 0-1 εναντίον του Ολυμπιακού, που θα έπρεπε να είχε λήξει 7-1, αλλά αντίθετα πανηγύριζαν. Απαγορεύεται να κάνουν κριτική όσοι ήταν ευχαριστημένοι από τον μέτριο ως κακό ΠΑΟΚ όλο αυτό το διάστημα.

Αν από τον ΠΑΟΚ αφαιρέσει κάποιος τους Πέλκα και Βιεϊρίνια, η ομάδα είναι πιο αργή και από ταινία του Αγγελόπουλου. Και υπάρχουν κάποιοι ηλίθιοι που βρίζουν τον προπονητή, ενώ πήγαν και του έφεραν στην ομάδα παίκτες που είναι οι πιο αργοί που υπάρχουν στην κοινωνία. Βέρνμπλουμ, Σάκχοφ, Χατσερίδης, Τόσκα, Πρίγιοβιτς, Μαουρίτσιο, Ελ Καντουρί, αν γίνει σεισμός δύσκολα θα προλάβουν να πάρουν τα πράγματά τους και να βγουν έξω από το σπίτι. Θα τους πλακώσει η πολυκατοικία. Δεν είναι μόνο αργοί, όμως, από πάνω δεν ξέρουν και μπάλα.

Όταν βγαίνει ο Βιεϊρίνια, που είναι το 10άρι του ΠΑΟΚ, το βάρος πέφτει στον Μάτος. Ο Μάτος εναντίον της Βίντι ήταν κακός, άρα αυτός που έκανε παιχνίδι από πίσω για τον ΠΑΟΚ χθες ήταν ο Βαρέλα. Κι αυτό είναι κατάντια. Ύστερα όταν γύρισε το παιχνίδι σε 4-4-2, είχε στα χαφ τον Σάκχοφ με τον Βέρνμπλουμ.

Ευτυχώς που ήταν μέτρια ως κακή ομάδα η Βίντι και δεν τους χτύπησε εκεί, να τους αλλάξει τα πετρέλαια. Αν δεχτεί κανένα γκολ στην Τσέλσι και το γυρίσει έτσι, θα έχουμε αντίστοιχο έπος με εκείνο του Άρη από την Ουίπεστ, με το 9-1. Το 4-4-2 θέλει πλαγιοκοπήσεις, τρεξίματα. Ο ΠΑΟΚ με τον Μπίσεσβαρ και τον Τόσκα, είναι λες και έχει πάθει εγκεφαλικό η μια πλευρά της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ επί Σαββίδη δεν έχει κάνει τίποτα στην Ευρώπη, ούτε τα αυτονόητα. Είναι μικρή ομάδα στην Ευρώπη, πιο μικρή από ό,τι ήταν. Αλλά μετά την ήττα από τη Βίντι και τον πιθανό αποκλεισμό του, έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα

Όσον αφορά αυτά που γράφουν οι εφημερίδες σήμερα, ότι ο ΠΑΟΚ επιλέγει παιχνίδια κ.λπ., ας τα έγραφαν πριν το ματς και όχι μετά από αυτό. Εγώ το είπα δημόσια ότι η ομάδα πηγαίνει στο Βουκουρέστι για διακοπές, πριν ακόμα φύγει η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags