Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σκάνε μεταγραφές στον Ολυμπιακό - Τι θα γίνει με Ευρωλίγκα-Γιαννακόπουλο - Παίρνει Τζέιμς»!
| 2018-11-18 11:35:00

«Σκάνε μεταγραφές στον Ολυμπιακό - Τι θα γίνει με Ευρωλίγκα-Γιαννακόπουλο - Παίρνει Τζέιμς»!

του Pick n' Scroll
«Σκάνε μεταγραφές στον Ολυμπιακό - Τι θα γίνει με Ευρωλίγκα-Γιαννακόπουλο - Παίρνει Τζέιμς»!

Απαντήσεις και αποκαλύψεις-φωτιά για τους δύο αιωνίους.
 

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα της Basketleague, ο «Pick and Dog»… ανακρίνεται για όλα.

Πού θα κριθεί το αποψινό ντέρμπι, ποιοι παίκτες-έκπληξη θα κάνουν τη διαφορά και θα δώσουν… απαντήσεις στον Γιαννακόπουλο οι Αγγελόπουλοι;

Φυσικά, σχολιάζει τις ήττες των δύο «αιωνίων» στην Ευρωλίγκα, αποκαλύπτει εάν θα κάνουν μεταγραφή και σε ποια θέση οι δύο ομάδες, ενώ απαντάει και στο εάν η… γκρίνια των οπαδών για τις άσχημες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού, θα προκαλέσει εξελίξεις με τον Τσάβι Πασκουάλ!

1. Η νίκη στην Ευρωλίγκα και ο τρόπος που ήρθε με την ανατροπή, δίνει ένα έξτρα πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό για την Κυριακή;

«Οχι. Είναι διαφορετικό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχει και πάλι το πάνω χέρι, λόγω του ότι παίζει στην έδρα του και συν τοις άλλοις έρχεται από βαριά ήττα από την Εφές. Κάτι, που σημαίνει ότι θα βγάλει μεγάλη αντίδραση».

2. Μπορεί ο Μπλατ να αλλάξει κάτι στο πλάνο του, για να μην χάσει πάλι από τον Πασκουάλ;

«Σε σχέση με το παιχνίδι της Ευρωλίγκας, θα έχει τον Στρέλνιεκς στην διάθεσή του. Κάτι πολύ σημαντικό. Ο Λετονός του έλειψε από εκείνο το ματς. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, οπότε ο Μπλατ σίγουρα θα έχει ετοιμάσει κάποια διαφορετικά πράγματα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα».

3. Ο Ολυμπιακός τελικά χρειάζεται μεταγραφή; Ψηλό ή γκαρντ;

«Χρειάζεται και κοντό και ψηλό. Μάλλον δεν θα αργήσει να πάρει κοντό. Ετσι λέει η φημολογία».

4. Ο Μπλατ παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος με τον Μάντζαρη. Θα τον βάλει να παίξει την Κυριακή παραπάνω ή θα παίζει πάλι μόνος του ο Σπανούλης;

«Θα τον βάλει σίγουρα περισσότερο από τα δύο λεπτά, που έπαιξε στο πρώτο ματς. Αλλά σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι, πλέον υπάρχει ο Στρέλνιεκς. Στην προτίμηση του Μπλατ ο Μάντζαρης είναι ο τέταρτος γκαρντ».

5. Την Κυριακή θα πάνε ΟΑΚΑ οι Αγγελόπουλοι; Έτσι θα απαντήσουν σε Γιαννακόπουλο.
«Μπορεί να πάνε. Ποιος ξέρει; Αλλά όχι για να απαντήσουν στον Γιαννακόπουλο. Στον Γιαννακόπουλο απάντησαν ήδη με τη νομική οδό, που ακολουθούν».

6. Πώς γίνεται να έφτιαξε ομάδα χωρίς σουτέρ ο Πασκουάλ; Θα πάρει παίκτη στο «τρία»;

«Ο σουτέρ είναι ο Λοτζέσκι. Χρειάζεται λίγο υπομονή ακόμη για να δούμε τι μπορεί να παίξει ο Παναθηναϊκός. Σίγουρα, πάντως, χρειάζεται κάπου έναν ποιοτικό παίκτη»

7. Πώς βλέπεις το νέο επεισόδιο Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, μετά τα όσα έγιναν με τις καταγγελίες Γιαννακόπουλο; Θα τιμωρηθεί κανείς και πώς; Θα τον διώξουν από την Ευρωλίγκα;

«Δεν τον διώχνουν από την Ευρωλίγκα, κάτι, που έγινε ήδη γνωστό. Αν υπάρχει, πάντως, συνέχεια, ο Παναθηναϊκός δεν θα φύγει από την διοργάνωση, αλλά με τον Γιαννακόπουλο τα πράγματα θα γίνουν πιο αυστηρά από πλευράς Ευρωλίγκας».

8. Πού πρέπει να χτυπήσει ο Ολυμπιακός για να περάσει από το ΟΑΚΑ; Φτάνει ο Πρίντεζης;

«Δεν φτάνει ένας παίκτης. Εννοείται αυτό. Δεν υπάρχει κάτι, που πρέπει να χτυπήσει ο Ολυμπιακός ή οποιαδήποτε ομάδα. Χρειάζεται συνολική δράση και διάρκεια στην απόδοση. Σίγουρα πρέπει να πάρει περισσότερα πράγματα από τα γκαρντ του, που ήταν τραγικά στο πρώτο ντέρμπι».

9. Ο Λεκαβίτσιους έγινε… Τζέιμς με τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα; Μπορεί να το κάνει πιο συχνά;

«Συχνά όσο ο Τζέιμς, όχι. Γιατί και δεν είναι τέτοιος παίκτης, αλλά δεν έχει και την ποιότητα του Αμερικάνου».

10. Ο Μπλατ στο δεύτερο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ φάνηκε ότι… κοιμήθηκε; Το διάβασε λάθος το ματς ή απλά ακόμα μαθαίνει από ντέρμπι;

«Παραδέχτηκε στο τέλος ότι έκανε λάθος με τον Μάντζαρη, το ότι, δηλαδή, τον χρησιμοποίησε μόλις δυο λεπτά. Δεν κοιμήθηκε, αλλά ο Μπλατ βλέπει το παιχνίδι λίγο διαφορετικά από ό, τι οι Ευρωπαίοι προπονητές».

11. Περιμένεις διαφορετικό ματς την Κυριακή από αυτό της Ευρωλίγκας; Πού θα κριθεί;

«Ναι. Δεν περιμένω τόσο μεγάλο σκορ. Στην Ευρωλίγκα το σκορ ήταν υψηλό. Θα κριθεί πολύ από την απόδοση των γκαρντ. Από τους τέσσερις του Παναθηναϊκού και τους τέσσερις του Ολυμπιακού».

12. Τελικά ισχύει ο…νόμος του ΟΑΚΑ; Για την εδρα λεω όχι τη διαιτησια.

«Ναι. Ισχύει. Είναι πολύ δυνατή έδρα και έχουν λυγίσει εκεί και πολλές φορές μάλιστα τεράστια -όπως είναι και ο Παναθηναϊκός τεράστιο- ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ».

13. Εκτός από τους γνωστούς, Καλαθη-Σπανουλη-Πριντεζη κλπ, Ποιος από τους άλλους πιστεύεις μπορεί να κρίνει το ντερμπι; Και από τους δύο.

«Από τον Παναθηναϊκό, ο Παππάς είναι ένας παίκτης, που μπορεί να κάνει την δαφορά. Από τον Ολυμπιακό, ο Στρέλνιεκς, που δεν έπαιξε στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, μπορεί να γίνει κομβικός».

14. Έπαιξε ρόλο η διαιτησία στο ντερμπι της Ευρωλίγκας; Είχε δίκιο που διαμαρτυρόταν ο Παναθηναϊκός για το πρώτο ημίχρονο;

«Ναι, ο Παναθηναϊκός έχει δίκιο, που διαμαρτύρεται για την διαιτησία στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά στο δεύτερο μέρος εκείνος, που αδικήθηκε περισσότερο ήταν ο Ολυμπιακός».

15. Τι γίνεται με αυτόν τον Λάνγκφορντ; Δεν τραβάει με τίποτα. Τραγικός και με την Εφές ξανά. Λες να τον αλλάξει ο Πασκουάλ;

«Στα τρία τελευταία παιχνίδια της Ευρωλίγκας ήταν πολύ κακός. Ηταν, όμως, εξαιρετικός στα πρώτα τέσσερα. Κανείς παίκτης δεν παίζει καλά σε όλα τα ματς».

16. Δεν κάνουν Τίμα και Λε Ντέι. Θα κάνουν μεταγραφή οι Αγγελόπουλοι; Ψηλό ή γκαρντ;

«Θα κάνουν μεταγραφή. Και η πρώτη μεταγραφή θα είναι λογικά περιφερειακού».

17. Τι ομάδα έφτιαξε ο Πασκουάλ φέτος; Λείπει 3αρι σουτέρ, πρόβλημα και στο 5αρι. Θα κάνει μεταγραφή ή βλέπεις να… φεύγει ο Καταλανός αν στραβώσει κι άλλο το πρόγραμμα;

«Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει αν χάσει αύριο ο Παναθηναϊκός, γιατί πολλά ακούγονται. Οσο για μεταγραφή, αν γίνει κάτι, θα γίνει για έναν κόμπο γκαρντ. Σαν τον Τζέιμς πέρυσι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags