Facebook Pixel Sportdog.gr | Τους πήρε μόνος του – «Πέσιμο» στον Μπλατ γιατί... – «Μπηχτή» Γιαννακόπουλου και επιστροφή-βόμβα;
Μπάσκετ
| 2018-11-18 22:18:00

Τους πήρε μόνος του – «Πέσιμο» στον Μπλατ γιατί... – «Μπηχτή» Γιαννακόπουλου και επιστροφή-βόμβα;

του Pick n' Scroll
Τους πήρε μόνος του – «Πέσιμο» στον Μπλατ γιατί... – «Μπηχτή» Γιαννακόπουλου και επιστροφή-βόμβα;

Στα κάγκελα οι Ολυμπιακοί, πώς «απαντούν» οι Αγγελόπουλοι.

Ο Παναθηναϊκός έκανε κάτι, που είναι η αγαπημένη του συνήθεια, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό και πραγματοποιώντας το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη κανονική περίοδο της Α1. Οι πρωταθλητές έπαιξαν όσο έπρεπε για να νικήσουν και πάλι τον μεγάλο τους αντίπαλο. Αρκούσε θα λέγαμε η μεγαλειώδης εμφάνιση του Νίκου Παππά, ο οποίος σε 20 λεπτά σημείωσε 24 πόντους και αποτέλεσε τον βασικό λόγο, που η έδρα μίλησε και πάλι.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έκανε λάθος στο παιχνίδι με την Εφές, χρησιμοποιώντας μόλις 7 λεπτά τον διεθνή γκαρντ. Κόντρα στον Ολυμπιακό ο Ισπανός δεν συνέχισε σε αυτό το μοτίβο και οι απαντήσεις στο παρκέ ήταν ξεκάθαρες.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν σχετικά μακριά από τον καλό του εαυτό. Από αυτό, που μπορεί να παίξει. Πήρε τη νίκη λόγω Παππά, γιατί έχει την ψυχολογία στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, γιατί έπαιζε στο γήπεδό του και γιατί έβγαλε αντίδραση μετά την σφαλιάρα από την Εφές.

Οι Πειραιώτες από την πλευρά τους έχασαν και το δεύτερο ντέρμπι της χρονιάς με τον κόσμο τους να δυσφορεί σχετικά. Δυσφορεί για τον Μπλατ, για τις επιλογές του στο θέμα των ξένων παικτών, για τα αποτελέσματα, που δεν είναι άσχημα, αλλά θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής, μετά το τέλος του ματς, δήλωσε σίγουρος ότι το πλάνο του θα δικαιωθεί στο τέλος και μένει να δούμε αν θα γίνει κάτι τέτοιο.

Το ενδεχόμενο ενίσχυσης είναι πιθανό και ο λόγος γίνεται για γκαρντ. Γιατί, όπως και στο ματς της Ευρωλίγκας, έτσι και τώρα, ο Ολυμπιακός πλήρωσε την άσχημη εμφάνιση των περιφερειακών του. Ο Σπανούλης δεν ήταν καλός, ο Γκος επίσης, Στρέλνιεκς και Μάντζαρης άφαντοι. Προσθέστε σε αυτούς και τον άκαπνο Παπανικολάου και το αποτέλεσμα πικραίνει τους «ερυθρόλευκους».

Ο ΛεΝτέι ήταν εντυπωσιακός, αλλά το θέμα είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπεισαν μέσα στο παιχνίδι ότι μπορούν να νικήσουν τον μεγάλο τους αντίπαλο. 

Ενίσχυση, άμεσα τουλάχιστον, δεν προβλέπεται για τους «πράσινους», κάτι, που υποστήριξε και με δηλώσεις του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Το αφεντικό της ΚΑΕ μάλιστα έριξε μπηχτές για τον Τσάβι Πασκουάλ και την πορεία της ομάδας στην Ευρωλίγκα: «Το υλικό είναι εξαιρετικό, είναι αυτό που ζήτησε ο προπονητής. Αυτός πρέπει να βρει τις λύσεις για να παίξουμε καλύτερα στην Ευρωλίγκα» είπε ο Γιαννακόπουλος, αν και ακούγονται φήμες για επιστροφή του Κέι Σι Ρίβερς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Post-φωτιά Ρίβερς για ΠΑΟ - Τι έγραψε και... τρέλανε κόσμο - «Μήνυμα» σε Γιαννακόπουλο - Λέτε;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags