Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερό: Έτσι τον «τελειώνει» ο Μπλατ - Φέρνει άλλον να τον «φάει» - «Μαχαίρι» από Αγγελόπουλους
| 2018-11-21 17:30:00

Τρομερό: Έτσι τον «τελειώνει» ο Μπλατ - Φέρνει άλλον να τον «φάει» - «Μαχαίρι» από Αγγελόπουλους

του Pick n' Scroll
Τρομερό: Έτσι τον «τελειώνει» ο Μπλατ - Φέρνει άλλον να τον «φάει» - «Μαχαίρι» από Αγγελόπουλους

Απίθανα πράγματα με Έλληνα άσο στον Ολυμπιακό. Τι συμβαίνει;

Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε απέναντι στην Μπάγερν και πατάει πλέον πιο γερά στα πόδια του, αφού δεν ξεχνάει κανείς ότι μέσα σε λίγες μέρες έχασε δύο φορές από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έμεινε ικανοποιημένος από το «διπλό» στο Μόναχο και από το γεγονός ότι βγήκαν μπροστά χθες πολλοί παίκτες του. Από τα πράγματα, που κρατάει κανείς από το χθεσινό παιχνίδι, είναι, πάντως, το ότι δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό έγινε για λόγους τακτικής. Σε ένα ματς κλειστό, ο Μπλατ ήθελε να πάει με τους τρεις βασικούς του γκαρντ. Ο Ουίλιαμς-Γκος για ένα ακόμη παιχνίδι δεν ήταν αποδοτικός, αλλά ο Στρέλνιεκς με τον Σπανούλη έκαναν περίφημα την δουλειά. 

Γενικά, πάντως, ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν τρελαίνεται με τον παίκτη Μάντζαρη. Δεν είναι του στυλ του ο Ελληνας γκαρντ. Ο Μπλατ θέλει περιφερειακούς, που να κινούνται πολύ με και χωρίς την μπάλα, να σουτάρουν άμεσα, να είναι ενεργητικοί. Και ο Μάντζαρης δεν είναι αυτής της αγωνιστικής υφής. 

Και τώρα, που ο Ολυμπιακός θα πάρει έναν ακόμη γκαρντ, ο Ελληνας πλέι-μέικερ θα μείνει πολύ πιο πίσω. Αυτό άλλωστε θα συνέβαινε από το ξεκίνημα της χρονιάς, αφού οι Πειραιώτες ήθελαν να πάρουν έναν ακόμη ξένο περιφερειακό. Ο Πιέρια Χένρι, όμως, προτίμησε τα πολύ περισσότερα χρήματα της Ούνιξ Καζάν.

Ο Μάντζαρης δεν έπαιξε χθες, ενώ στο παιχνίδι της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ είχε αγωνιστεί μόλις 2 λεπτά. Είναι γεγονότα, που δείχνουν πολλά. 

Και το καλοκαίρι, που μας έρχεται, θα είναι εξαιρετικά «καυτό», καθώς ο Ολυμπιακός μπορεί να βγει από το συμβόλαιο, που έχει με τον 28χρονο παίκτη. Και αν δεν υπάρξει κάτι συνταρακτικό, το πιο πιθανό είναι να συμβεί αυτό. 'Η τουλάχιστον να γίνει αναπροσαρμογή του συμβολαίου, αφού ο Περιστεριώτης παίρνει περίπου 800.000 ευρώ τον χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Κόλαση» στο Μόναχο - «Τρελάθηκε» ο V-Span, απάντησε σε Μπλατ - Τα πήρε ο Ισραηλινός, τον «καθάρισε»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags